Johnny Depp - Amber Heard: Έσπασε τα κοντέρ το livestream με την απόφαση του δικαστηρίου

Νο.1 trending παγκοσμίως η δίκη που παρακολούθησε όλος ο πλανήτης
01 Ιουνίου 2022 22:21
Johnny Depp - Amber Heard: Έσπασε τα κοντέρ το livestream με την απόφαση του δικαστηρίου

Η δίκη που όλος ο κόσμος παρακολουθεί είναι αυτή μεταξύ Johnny Depp και Amber Heard. Πριν από λίγα λεπτά το δικαστήριο ανακοίνωσε την ετυμηγορία με τον Johnny Depp να δικαιώνεται για τη συκοφαντική δυσφήμιση για την οποία κατηγορούσε την Amber Heard. Tο δικαστήριο έκρινε υπέρ του 58χρονου σταρ με τον Depp να βγαίνει καθαρός νικητής καθώς χαρακτήρισε 'ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Amber Heard". 

Τα social media και το διαδίκτυο όμως πήρανε φωτιά με το #JusticeFoJohnnyDepp να γίνεται Νο.1 trending παγκοσμίως στο Twitter και όλα τα σχετικά hashtags και keywords. 

Την ίδια ώρα το YouTube βούλιαξε από κόσμο καθώς το livestream της δίκης έσπασε τα κοντέρ προβολών. Πάνω από 3.5 εκατομμύρια κόσμος έβλεπε ζωντανά την απόφαση του δικαστηρίου, μέσα από το κανάλι Law & Crime Network, δείχνοντας το πόσο μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου. 

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Depp δεν έδωσε το παρών στο δικαστήριο για την ανακοίνωση της απόφασης των ενόρκων, μιας και όπως αναφέρουν διάφορα μέσα βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Για την ιστορία ο ηθοποιός των Pirates of the Caribbean ταινιών, κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στην Washington Post. H Amber Heard τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Ο Johnny Depp τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Αφού εξέτασε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, η 7μελής επιτροπή των ενόρκων κατέληξε πως η ηθοποιός κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του πρώην συζύγου της. Λέγεται ότι η Heard θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων στον Depp. Από την πλευρά της η Heard κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Depp για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων