Hunger Games prequel ταινία: Η Rachel Zegler του "West Side Story" είναι η νέα πρωταγωνίστρια

Θα παίξει την Lucy Gray Baird στο "Ballad of Songbirds and Snakes"
31 Μαΐου 2022 19:18
Hunger Games prequel ταινία: Η Rachel Zegler του "West Side Story" είναι η νέα πρωταγωνίστρια

Η νέα πρωταγωνίστρια της prequel ταινίας των Hunger Games βρέθηκε στο πρόσωπο της Rachel Zegler που είδαμε στο remake του "West Side Story" από τον Steven Spielberg. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμά του Variety, η μόλις 21 ετών ηθοποιός θα παίξει στο "The Ballad of Songbirds and Snakes" την κεντρική ηρωΐδα, Lucy Gray Baird. Μάλιστα, εδώ και μέρες η Zegler είχε αφήσει στοιχεία στο Twitter της πως θα υποδυθεί την πρωταγωνίστρια του νεότερου βιβλίου της Suzanne Collins που έγραψε το 2020. 

Πριν μερικές εβδομάδες μάθαμε ότι ο Tom Blyth (The Gilded Age) θα παίξει τον νεαρό Coriolanus Snow, πριν γίνει Πρόεδρος της Panem. Επειδή η ιστορία λαμβάνει χώρα πολλές δεκαετίες πριν τις ταινίες με τη Jennifer Lawrence, αυτομάτως σημαίνει ότι δε θα επανεμφανιστεί. 

 

H μέχρι στιγμής σύνοψη του prequel φιλμ αναφέρει: 

Το The Ballad of Songbirds and Snakes διαδραματίζεται δεκαετίες πριν από τις περιπέτειες της Katniss Everdeen και επικεντρώνεται στον νεαρό Coriolanus Snow, ο οποίος γίνεται τελικά ο “τύραννος” της Panem. Ωστόσο, στο The Ballad of Songbirds and Snakes εκείνος ούτε “γαβγίζει” ούτε “δαγκώνει”. Ως ένας 18χρονος, ο Snow επιλέγεται να γίνει μέντορας της Lucy Gray Baird, ενός κοριτσιού από τη φτωχική District 12, κατά τη διάρκεια των 10ων Αγώνων Πείνας.

Γνωρίζουμε πως τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο βετεράνος του franchise, Francis Lawrence (Hunger Games: Catching Fire, Mockingjay Part 1 και Part 2, με τον βραβευμένο με Όσκαρ Michael Arndt (Little Miss Sunshine) επίσης στο σενάριο. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της συγγραφέως Susanne Collins που έγραψε το 2020. 

Το "The Ballad of Songbirds and Snakes" θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου 2023.