Γεμάτη τατουάζ η Daniela Melchior για το ρόλο της στο “Fast X”

Θα βρίσκεται πλάι στον Vin Diesel
31 Μαΐου 2022 14:00
Γεμάτη τατουάζ η Daniela Melchior για το ρόλο της στο “Fast X”

Πριν μερικές ημέρες μάθαμε πως η Daniela Melchior γνωστή από το ρόλο της στο “The Suicide Squad”, θα βρίσκεται πλάι στον Vin Diesel, μιας και θα παίξει στο επερχόμενο “Fast X”. Η ηθοποιός φαίνεται πως ετοιμάζεται για αλλαγές γι’ αυτό το ρόλο, αφού μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μερικές εικόνες με εκείνη να δείχνει αρκετά αλλαγμένη, όσον αφορά την εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα, η Melchior «έδωσε στεγνά» το λουκ και το στιλάκι που θα έχει στο Fast and Furious 10 και όπως θα αντικρίσετε και εσείς από τις εικόνες παρακάτω, θα εμφανιστεί με αρκετά τατουάζ. Η λεζάντα που συνόδευε αυτές τις εικόνες δε γράφει και πολλά απλά την πρόταση: “Για τους περίεργους” μαζί με ένα emoji.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniela Melchior (@danielamelchior)

Εκτός του Vin Diesel θα συμμετέχουν και οι: Letty (Michelle Rodriguez), Mia Toretto (Jordana Brewster), Tej (Chris "Ludacris" Bridges), Roman (Tyrese Gibson), Ramsey (Nathalie Emmanuel) και Han (Sung Kang), ενώ θα επιστρέψει η Charlize Theron ως "Cipher" αλλά και ο Michael Rooker στο ρόλο του Buddy από το F9. Οι νέες προσθήκες του πολυπληθούς cast είναι ο Jason Momoa (Aquaman, Dune) στο ρόλο του κακού της ταινίας, η Brie Larson (Captain Marvel) και άλλοι.

Διαβάστε επίσης: To budget του Fast X εκτοξεύθηκε γιατί μαζεύτηκαν τόσοι ακριβοπληρωμένοι αστέρες στο cast  

To Fast X θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ το Fast & Furious 11 είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2024.