Doctor Strange 2: Η Marvel αποκαλύπτει τα μεγάλα cameos της ταινίας (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Ακολουθούν spoilers για το Multiverse of Madness
29 Μαΐου 2022 17:34
Doctor Strange 2: Η Marvel αποκαλύπτει τα μεγάλα cameos της ταινίας (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS


Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness ολοκληρώνει σιγά-σιγά την πορεία του στους κινηματογράφους και ύστερα από 4 εβδομάδες, μετράει πάνω από $820 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις. Έτσι η Marvel Studios αποφάσισε να αποκαλύψει μερικά από τα cameos του sequel σε σκηνοθεσία Sam Raimi. 

Μέσα από επίσημες αναρτήσεις στα social media της και βίντεο στο YouTube αποκάλυψε τρεις από τους έξι Illuminati της ταινίας, που αποτελούν μακράν έαν από τα highlights της ταινίας για τους fans του MCU. Έτσι δημοσίευσε το πρώτο επίσημο υλικό από τους Black Bolt του Anson Mount, Captain Carter της Haley Atwell, Captain Marvel της LAshana Lynch και τον Baron Mordo του Chiwetel Ejiofor, που ήδη τον είχαμε δει σε πολλά trailers. 

Τα άλλα δύο τρανταχτά cameos των John Krasinski ως Mr Fantastic/ Reed Richards και Patrick Stewart ως Professor X παρέμειναν...μυστικά από τα επίσημα κανάλια της Marvel. 

 Δείτε βίντεο και επίσημες φωτογραφίες των Illuminati: 

Δείτε επίσης το βίντεο της Marvel με τις αντιδράσεις του κοινού στην αποκάλυψη των Illuminati: 

Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Τη σκηνοθεσία του sequel αναλαμβάνει ο Sam Raimi, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness παίζει ήδη στις ελληνικές αίθουσες.