Το Morbius έγινε το νέο "Room" του ίντερνετ και το γλεντάει στο τρολάρισμα

Τα memes του Morbius του Jared Leto κατακτούν το ίντερνετ
28 Μαΐου 2022 10:50
Το Morbius έγινε το νέο "Room" του ίντερνετ και το γλεντάει στο τρολάρισμα

Έχει γίνει απίστευτα viral την τελευταία εβδομάδα το Morbius λόγω του φαινομένου πως κάποιοι κάνουν livestreaming την ταινία της Sony Pictures 24/7 σε διάφορες πλατφόρμες αλλά κυρίως στο Twitch. Με τη σειρά του το Twitch κάνει συνεχώς τρύπες στο νερό κυνηγώντας και "ρίχνοντας" για παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων τα εν λόγω κανάλια, μόνο που συνεχώς ξεπετάγονται καινούργια κανάλια. 

Έτσι με ένα απλό search στο Twitch μπορείτε ακόμη να δείτε το Morbius ολόκληρο καθώς όλο και κάποιος θα το μεταδίδει. Έχει δημιουργηθεί μια υποκουλτούρα λοιπόν που ολοένα και κερδίζει περισσότερο έδαφος που αυτοαποκαλούνται "Morbheads". 

Οι "Morbheads" έχουν βαλθεί -σαν μια άλλη σταυροφορία- να κατακλύσουν κάθε γωνιά του ίντερνετ με memes του Morbius και πλέον είναι τόσα πολλά που όλο και κάπου θα βρείτε ένα να πετάγεται σε κάποιο feed κοινωνικού δικτύου. Όλη αυτή η υποκουλτούρα πηγάζει από το γεγονός πως το Morbius με τον Jared Leto έχει αποκτήσει ένα στάτους στην ποπ κουλτούρα που θυμίζει αυτό του "The Room" με τον Tommy Wiseau: είναι τόσο κακό που θέλουν και το βλέπουν. 

Άλλωστε ο Leto είχε τραβήεξι πάλι τα βλέμματα της δημοσιότητας με τα όσα ακούστηκαν για το method acting του ως το βαμπίρ της Marvel που η περίπτωσή του θυμίζει αυτήν του Wiseau, ενώ και οι κριτικοί το είχαν κατασπαράξει στις βαθμολογίες με το Rotten Tomatoes του να βρίσκεται στο 17/100. 

Από τις 24 Μαίου που αυτό το κύμα των Morbius livestreams ξεκίνησε στο Twitch, τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα χορεύουν στους ρυθμούς του και το Twitter φυσικά το έχει γλεντήσει με διαφόρων ειδών memes από ξεκαρδιστικά μέχρι..."καμμένα".

Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που ανησυχούν πως αυτό το trend  με τα memes του Morbius θα οδηγήσει στη Sony Pictures να δώσει το πράσινο φως στο Morbius 2. Απολαύστε τα memes: