Black Adam: O Dwayne Johnson αποκαλύπτει πότε κυκλοφορεί το νέο trailer (ΦΩΤΟ)

Φυσικά ο "The Rock" το ανακοίνωσε μέσα από το Instagram του
28 Μαΐου 2022 08:42
Black Adam: O Dwayne Johnson αποκαλύπτει πότε κυκλοφορεί το νέο trailer (ΦΩΤΟ)

Οι DC fans να ετοιμάζεστε για μια νέα ματιά στο πολυαναμενόμενο "Black Adam", καθώς ο Dwayne Johnson ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το νέο trailer της ταινίας. Φυσικά το έκανε μέσα από το Instagram του, που μετράει πάνω από 317 εκατ. followers και με τη συνοδεία νέων backstage φωτογραφιών από τα πρόσφατα reshoots που πραγματοποίησε η παραγωγή του φιλμ. 

Το νέο trailer του Black Adam λοιπόν θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 8 Ιουνίου επομένως μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για να το δείτε πρώτοι. Στην ταινία ο "The Rock" υποδύεται τον γνωστό αντι-ήρωα της DC και θα τον δούμε σε μια περιπέτεια με την Justice Society of America. 

Δείτε τις αναρτήσεις του "The Rock" στο Instagram: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

 

Στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα αρκετά δυνατό cast που περιλαμβάνει τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan. Μαζί τους οι: Uli Latukefu, Marwan Kenzari, Mohammed Amer, James Cusati-Moyer, και Bodhi Sabongui σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. 

Το Black Adam είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου 2022