Η επιστροφή του Star Wars στις ταινίες θα γίνει με τον Taika Waititi του Thor: Love and Thunder

O σκηνοθέτης του Thor 4 θα είναι αυτός που θα αναλάβει την πρώτη ταινία στο μετά-Skywalker Saga
28 Μαΐου 2022 08:03
Η επιστροφή του Star Wars στις ταινίες θα γίνει με τον Taika Waititi του Thor: Love and Thunder

Εν μέσω του Star Wars Celebration 2022 οι ανακοινώσεις για τις επόμενες και ήδη γνωστές σειρές ήταν πολλές, αλλά ηχηρή ήταν η απουσία ανακοινώσεων για το κινηματογραφικό μέλλον του Star Wars. Ωστόσο, χάρη στην επικεφαλής της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, μάθαμε μερικές πληροφορίες για το που βρίσκονται κάποια projects και που περίπου θέλει η εταιρία να κατευθύνει τις επόμενες ταινίες. 

Μιλώντας στο περιοδικό Total Film, η Kennedy αποκάλυψε πως η επόμενη Star Wars ταινία θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2023 όταν τη ρώτησε το μέσο για ένα παράθυρο κυκλοφορίας: "Λοιπόν, ναι, όχι μέσα στο 2023 αλλά στα τέλη του 2023." Βέβαια, δεν αποκλείεται εν τέλει το slot αυτό να πάει και για το 2024, ωστόσο ο αρχικός στόχος είναι ο εξής. 

Επιβεβαίωσε επίσης ότι η πρώτη Star Wars ταινία στη μετά-Skywalker Saga εποχή θα είναι σε σκηνοθεσία Taika Waititi, του Thor: Love and Thunder

O Waititi άλλωστε έχει σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο του The Mandalorian, ενώ δάνεισε και τη φωνή του στον IG-11 στην 1η σεζόν του σόου των Jon Favreau και Dave Filoni. 

Επίσης υπό ανάπτυξη βρίσκεται μια Star Wars ταινία σε παραγωγή του Kevin Feige, καθώς και το "Rogue Squadron" της Patty Jenkins του οποίου η ανάπτυξη μάλλον συνεχίζεται αν και δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις από τότε που μάθαμε την ύπαρξή του. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για περισσότερο υλικό από το Star Wars Celebration 2022, καθώς και στα social media και το YouTube κανάλι.