Ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα του Γάμος αλά Ελληνικά 3 στην Κέρκυρα

Πολύ σύντομα φτάνει το Χολιγουντιανό συνεργείο στο νησί - Ακόμη μια μεγάλη παραγωγή που γυρίζεται στην Ελλάδα
25 Μαΐου 2022 15:20
Ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα του Γάμος αλά Ελληνικά 3 στην Κέρκυρα

Η συνέχεια του Γάμος Αλά Ελληνικά είχε ανακοινωθεί από πέρυσι μέσα από το Instagram της Νία Βαρντάλος και τώρα η χολιγουντιανή παραγωγή του πακετάρει για να έρθει στην Ελλάδα για τα γυρίσματα. 

Όπως μετέδωσε η εκπομπή "Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον" στο OPEN, το Γάμος Αλά Ελληνικά 3 θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του στις 5 Ιουλίου στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας και θα διαρκέσουν έως τις 3 Αυγούστου.

 

Την επίσημη ανακοίνωση του My Big Fat Greek Wedding 3 είχε κάνει η Νία Βαρντάλος μέσα από το Instagram της. Μάλιστα η δημιουργός των ταινιών είχε κάνει κάλεσμα στην τοπική κοινωνία να συμμετέχει στην ταινία και οι κάτοικοι της Κέρκυρας έχουν ήδη ανταποκριθεί. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

H Νία Βαρντάλος ανέφερε επίσης ότι το My Big Fat Greek Wedding 3 θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Michael Constantine του ηθοποιού που υποδύθηκε τον -επί της οθόνης- πατέρα της, Gus Portocalos, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πέρυσι τον Αύγουστο. 

Το πρώτο Γάμος Αλά Ελληνικά αποτέλεσε μια τεράστια παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία και ήταν υποψήφια για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου.