Aquaman 2: Ο επικεφαλής της DC λέει ότι ήθελαν να κάνουν recast την Amber Heard

Όλα όσα κατέθεσε στο δικαστήριο ο επικεφαλής της DC, Walter Hamada
25 Μαΐου 2022 08:06
Aquaman 2: Ο επικεφαλής της DC λέει ότι ήθελαν να κάνουν recast την Amber Heard

Μόλις χθες μάθαμε για το γεγονός πως η Amber Heard γλίτωσε την απόλυση από το Aquaman 2, καθώς τόσο ο Jason Momoa και ο σκηνοθέτης James Wan αντιστάθηκαν και την υπερασπίστηκαν, σύμφωνα με τις νεότερες καταθέσεις στην δίκη μεταξύ Heard και Johnny Depp. 

Τώρα σύμφωνα με το The Wrap, ο Walter Hamada, επικεφαλής της DC Films κατέθεσε στο δικαστήριο προχωρώντας σε αποκαλύψεις. 

Ανέφερε ότι η Warner Bros. πράγματί ήθελε να κάνει recast το ρόλο της Mera στο Aquaman and the Lost Kingdom, εξηγώντας όμως ότι η αλλαγή αυτή δεν είχε σχέση με τα προσωπικά ζητήματα της Heard αλλά με την προφανής έλλειψη χημείας που είχε με τον συμπρωταγωνιστή της Jason Momoa στην πρώτη ταινία. 

Αυτά είπε χαρακτηριστικά στο εδώλιο: 

"Ήταν οι ανησυχίες που είχαμε στο τέλος της πρώτης ταινίας, που ήταν το θέμα της χημείας, είχαν οι δυο τους τη χημεία; Νομίζω ότι από σεναριογραφική άποψη κατάφεραν να κάνουν αυτή τη σχέση να λειτουργήσει στην πρώτη ταινία, αλλά υπήρχε μια ανησυχία ότι χρειάστηκε πολλή προσπάθεια για να φτάσουμε εκεί και θα ήταν καλύτερα να αναδιατυπώσουμε, να βρούμε κάποιον που έχει καλύτερη, πιο φυσική χημεία με τον Jason Momoa και να προχωρήσουμε έτσι;

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε μάθε ότι ο ρόλος της έχει συρρικνωθεί σημαντικά στο sequel σε σχέση με αυτόν που αρχικά προοριζόταν. 

Στο Aquaman 2 σε σκηνοθεσία James Wan πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen, Amber Heard, Dolph Lundgren, και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300). 

Μετά και την καθυστέρηση που έλαβε, το Aquaman and the The Lost Kingdom αναμένεται στις 17 Μαρτίου του 2023