Το Fast X είναι οικογενειακή υπόθεση καθώς βρέθηκε η γιαγιά του Dominic Toretto

Ακόμη ένα όνομα στο ήδη τεράστιο cast της ταινίας
25 Μαΐου 2022 01:04
Το Fast X είναι οικογενειακή υπόθεση καθώς βρέθηκε η γιαγιά του Dominic Toretto

Το Fast X συνεχίζει να προσθέτει ονόματα στην παραγωγή του, με τη Rita Moreno να προστίθεται στο cast ως η γιαγιά του Dominic Toretto (Vin Diesel). Ο Diesel μοιράστηκε τα νέα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας επίσης πώς νιώθει «ευλογημένος» που μπορεί να συνεργαστεί με ένα τέτοιο θρύλο του Χόλιγουντ.

Η Moreno εκτός από πολλά βραβεία, έχει παίξει και σε αρκετά projects εκτός του West Side Story, μιας και την έχουμε δει και στο Oz του HBO, στο The King and I και στο Where on Earth Is Carmen Sandiego?.

Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί:

Εκτός του Vin Diesel θα συμμετέχουν και οι: Letty (Michelle Rodriguez), Mia Toretto (Jordana Brewster), Tej (Chris "Ludacris" Bridges), Roman (Tyrese Gibson), Ramsey (Nathalie Emmanuel) και Han (Sung Kang), ενώ θα επιστρέψει η Charlize Theron ως "Cipher" αλλά και ο Michael Rooker στο ρόλο του Buddy από το F9. Οι νέες προσθήκες του πολυπληθούς cast είναι ο Jason Momoa (Aquaman, Dune) στο ρόλο του κακού της ταινίας, η Brie Larson (Captain Marvel) και η Daniela Melchior (The Suicide Squad).

Διαβάστε επίσης: To budget του Fast X εκτοξεύθηκε γιατί μαζεύτηκαν τόσοι ακριβοπληρωμένοι αστέρες στο cast  

To Fast X θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ το Fast & Furious 11 είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2024.