Με Maneskin, Eminem και Doja Cat έρχεται το soundtrack της ταινίας "Elvis"

Δε θα περιλαμβάνει μόνο τα τραγούδια του βασιλιά της Rock'n'roll
24 Μαΐου 2022 17:20
Με Maneskin, Eminem και Doja Cat έρχεται το soundtrack της ταινίας "Elvis"

Ανακοινώθηκαν από τη Warner Bros. οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στο υπερπλούσιο soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας "ELVIS" σε σκηνοθεσία Baz Luhrman. Μια πραγματική παρέλαση αστέρων της μουσική από διάφορα είδη παραδόξως όπως R'n'B, pop, rap και φυσικά της rock σκηνής. 

Αξίζει να αναφερθούν πως θα ακουστούν οι Maneskin με το "If I Can Dream", ο Eminem, ο Jack White με νέο κομμάτι, οι Tame Impala, ακόμη και η Doja Cat. 

Δείτε τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη μουσική της ταινίας με νέα και παλιά τραγούδια: 

 

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας: 

Η ταινία εξερευνά τη ζωή και τη μουσική του Έλβις Πρίσλεϊ (Μπάτλερ), μέσα από το πρίσμα της περίπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζέρ του, συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ (Χανκς). Η ιστορία εμβαθύνει στην πολύπλοκη δυναμική μεταξύ του Πρίσλεϊ και του Πάρκερ, των οποίων η σχέση μετρά πάνω από 20 χρόνια, από την ανάδειξη του Πρίσλεϊ μέχρι την εκτίναξη της φήμης του, με φόντο το εξελισσόμενο πολιτιστικό τοπίο και την "απώλεια της αθωότητας" στην Αμερική. Στο επίκεντρο αυτής της διαδρομής βρίσκεται ένας από τους πιο σημαντικούς και επιδραστικούς ανθρώπους στη ζωή του Έλβις, η Πρισίλα Πρίσλεϊ (Ολίβια ΝτεΤζόντζ).

Επίσης, πρωταγωνιστούν και οι Olivia DeJonge, Kodi Smit-McPhee, David Wenham, Dacre Montgomery, Luke Bracey, Richard Roxburgh, Xavier Samuel, Kelvin Harrison Jr, Kate Mulvany και Elizabeth Cullen.

Το Elvis θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου 2022