Aquaman 2: Ο Jason Momoa πάλεψε για να κρατήσει η Amber Heard το ρόλο της

Νέες αποκαλύψεις από τη δική μεταξύ Heard- Johnny Depp για το παρασκήνιο της παραμονής της στην ταινία της DC
24 Μαΐου 2022 13:15
Aquaman 2: Ο Jason Momoa πάλεψε για να κρατήσει η Amber Heard το ρόλο της

Όσο συνεχίζεται η δίκη μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard στην οποία ο πρώτος την κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμηση, τόσο περισσότερες ζουμερές λεπτομέρειες και αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση και φυσικά το Aquaman 2

Η νεότερη προέρχεται από μια insider του Χόλιγουντ ονόματι Kathryn Arnold η οποία κλήθηκε ως νέα μάρτυρας στη δίκη και κατέθεσε πως ο Jason Momoa και ο σκηνοθέτης James Wan υπερασπίστηκαν τη Heard και πάλεψαν μαζί της για να κρατήσει τον ρόλο της στο "Aquaman and the Lost Kingdom'.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, επειδή τόσο ο συμπρωταγωνιστής της, Momoa όσο και ο Wan ήταν "δεσμευμένοι" με την Heard και "ανυποχώρητοι" στο θέμα αυτό, ήταν οι λόγοι που η Warner Bros. Pictures δεν πέταξε την Heard εκτός ταινίας, γλιτώνοντας την απόλυση από το project, όπως ζητούν άλλωστε πάνω από 4 εκατ. χρήστες σε online ψηφοφορία

Στην ίδια κατάθεση αναφέρεται πως η Heard προπονούνταν για τουλάχιστον 5 ώρες την ημέρα για αρκετούς μήνες πριν μάθει από έναν σχεδιαστή κοστουμιών πως ο ρόλος της "απορρίφθηκε". η Arnold κάνει λόγο πως η Mera στο Aquaman 2 θα συμμετείχε σε μια "δυνατή ρομαντική ιστορία καθόλη τη διάρκεια του φιλμ και σε μερικές φοβερές σκηνές δράσεις" πριν αυτές οι σκηνές "κοπούν εντελώς" και ο ρόλος της "μειωθεί'. 

Σύμφωνα με το The Wrap η Arnold κατέθεσε επίσης ότι η Amber Heard δεν κλήθηκε ποτέ να συμμετέχει στις φωτογραφίσεις για τις αφίσες του "Aquaman and the Lost Kingdom" και της είπανε από την DC πως δεν της επιτρέπεται η συμμετοχή στο φετινό DC FanDome event. Τόνισε όμως πως ο ρόλος της προς το παρόν σώθηκε χάρη στους Jason Momoa και James Wan.  

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε: 

Η κ. Heard δεν είχε προσκληθεί για να βρεθεί στην αφίσα ούτε και στο FanDome event και στην πραγματικότητα της είπανε ότι δεν μπορεί να έρθει. Τον Φεβρουάριο του 2021 είχαν γίνει συζητήσεις με την Amber και θα γίνω συγκεκριμένη εδώ, πως η επιλογή της για απασχόληση δεν επρόκειτο να ασκηθεί. Άρα μπορεί να μην προσλάμβαναν ξανά. Η μάνατζερ ομάδα της πάλεψε σκληρά και εν τέλει κατάφεραν να την προσλάβουν, αλλά όχι μόνο λόγω των προσπαθειών τους αλλά και επειδή ο αστέρας Jason Momoa και ο James Wan ήταν αφοσιωμένοι σε αυτή. 

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε μάθε ότι ο ρόλος της έχει συρρικνωθεί σημαντικά στο sequel σε σχέση με αυτόν που αρχικά προοριζόταν. 

Στο Aquaman 2 σε σκηνοθεσία James Wan πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen, Amber Heard, Dolph Lundgren, και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300). 

Μετά και την καθυστέρηση που έλαβε, το Aquaman and the The Lost Kingdom αναμένεται στις 17 Μαρτίου του 2023