Thor: Love and Thunder: Τα μυστικά του νέου trailer με Gorr, κοσμικά όντα και θεϊκά οπίσθια

Ας δούμε τα easter eggs του νέου trailer γιατί είναι πάρα πολλά!
24 Μαΐου 2022 11:34
Thor: Love and Thunder: Τα μυστικά του νέου trailer με Gorr, κοσμικά όντα και θεϊκά οπίσθια

Το νέο trailer του Thor: Love and Thunder κυκλοφορεί εδώ και κάποιες ώρες στο διαδίκτυο και τα social media καίνε καθώς οι Marvel fans συζητούν για τα όσα αποκάλυψε και...είναι πάρα πολλά. 

Από την πρώτη ματιά στον Gorr The God Butcher του Christian Bale, στις νέες σκηνές με τη Mighty Thor της Natalie Portman, στον "Όλυμπο" του MCU και τον Δία του Russel Crowe, τις θεότρελες κωμικές στιγμές, τις διάφορες κοσμικές οντότητες μέχρι και τα... οπίσθια (ναι, καλά διαβάσατε) του Chris Hemsworth. Αυτό το trailer τα είχε όλα και ίσως κάτι παραπάνω. 

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι κρύβει.


Thor, ο "διαστημικός Βίκινγκ" 

Το trailer ξεκινά με τον Korg να διηγείται μπροστά σε μια παρέα εξωγήινων παιδιών (ίσως από το είδος του Yondu τους Centaurians) τις ιστορίες του "Θορ, του διαστημικού βίκινγκ" με ένα μοντάζ των σκηνών του όπου είναι μέλος των Guardians of the Galaxy να παίζει. 

Ακόμη ένα πλάνο που "λείπει" κόσμος

Το νέο trailer πρόσφερε ακόμη ένα πλάνο όπου θυμίζει εκείνα που η Marvel σβήνει ψηφιακά χαρακτήρες. Ίσως να είναι έτσι ίσως και όχι, πάμε παρακάτω. 

Νέα πλάνα από την προπόνησή του

Την ώρα που ο Korg διηγείται την ιστορία του Thor αναφέρεται και στο πως έχασε την μπάκα του (dad bod) και απέκτησε....god bod. Σε ένα πλάνο φαίνεται να γυμνάζεται τραβώντας το Benatar, το διαστημόπλοιο των Guardians. 

Το τρολάρισμα του Endgame

Μια σκηνή που δείχνει τον Thor να μην είναι και τόσο worthy αποτελεί αναφορά στην σκηνή του Avengers: Endgame όπου ο Cap άρπαξε το Mjolnir. Μόνο που εδώ το πρώην όπλο του God of Thunder καταλήγει στη νέα Thor της Jane Foster

Η μία και μοναδική Thor

Ναι, όπως έχετε καταλάβει θα υπάρχουν δύο Thor σε αυτή την ταινία και το νέο trailer πρόσφερε την επική στιγμή που ο Thor συναντά για πρώτη φορά τη Jane. 

Επιτέλους νέο κράνος και στολή

Στο ίδιο τετ-α-τετ αποκαλύπτεται η νέα χρυσή στολή του Thor του Chris Hemsworth με τις μπλε και χρυσές λεπτομέρειες και το νέο κράνος του, κάτι που παλιότερα η Marvel απέφευγε να του φορά. 

Πόσος καιρός πέρασε; 

Η Jane Thor ρωτάει τον Thor πόσος καιρός πέρασε από την τελευταία φορά που ειδώθηκαν και νομίζει πως πέρασαν περίπου 3-4 χρόνια. Ο Thor μας όμως μόνο γνωρίζει τι τράβηξε κατά τη διάρκεια  του Blip/Snap γιατί μετρούσε κυριολεκτικά τις μέρες. 8 χρόνια 7 μήνες και 6 ημέρες πάνω κάτω .

Τον έχει ξεπεράσει;

Δεν αποκλείεται ένα απο τα στοιχεία του "Love and Thunder" να είναι αυτό της απόρριψης, μια φάση που ίσως να περάσει ο Thor οδεύοντας προς το να βρει την εσωτερική του γαλήνη. Η Jane Thor της Natalie Portman όμως φαίνεται να τον κοιτάει... κάπως εδώ. 

Ο σφαγέας των Θεών

Πριν δούμε το πρώτο καρέ του Gorr, το trailer μας τον συστήνει με το περίφημο σπαθί του, το Necrosword, με το οποίο μπορεί να σφαγιάζει τους θεούς. 

O Gorr του Christian Bale 

Επιτέλους αυτό το trailer μας έδωσε μια πρώτη και χορταστική ματιά στον Gorr the God Butcher του Christian Bale, ο οποίος αποτελεί ένα από τα νεότερα τρανταχτά χολιγουντιανά ονόματα που εισέρχονται στο MCU. Ο μεγάλος villain του "Love and Thunder" και σφαγέας των Θεών απειλεί όχι μόνο τον Thor αλλά και κάθε θεότητα που υπάρχει και εμφανισιακά μπορεί να θυμίζει κάπως την βερσιόν των comics στο δέρμα του, αλλά είναι διαφορετική και πιο εξανθρωπισμένη. 

To ραγισμένο Mjolnir έχει κρυφές ικανότητες

Στα χέρια της Jane Foster της Natalie Portman το ανακατασκευασμένο Mjolnir αποκτά νέες ικανότητες όπως το να "σπάει" σε πολλά κομμάτια και να επιστρέφει στην αρχική του υπόσταση. 

Tribute στο Sin City

Μερικές σκηνές όπου ο Thor και η Valkyrie παλεύουν με τον Gorr έχουν αυτό το ασπρόμαυρο φίλτρο όπου χρωματίζονται μόνο συγκεκριμένα σημεία της εικόνες, θυμίζοντας την φωτογραφία του Sin City του Robert Rodriguez. 

Όλοι θυμούνται την πρώτη τους

Η ατακάρα του Thor στην αγαπημένη του Jane Foster που έχει διπλό νόημα: αυτή μιλάει για τον πρώτο κακό που κατατρόπωσε, ο Thor όμως; 

Η Valkyrie με τον κεραυνό... του Δία;

Μια άλλη σκηνή όπου η Valkyrie μάχεται με τον Gorr στον ασπρόμαυρο αυτόν πλανήτη φαίνεται να κραδαίνει τον κεραυνό του Δία. Το τι συνέβη και γιατί τον κρατά αυτή θα το μάθουμε στο Love and Thunder. 

Τα κοσμικά όντα του MCU

Η Jane Thor φτάνει σε μια αίθουσα όπου πέραν την δυναμικής εισόδου απεικονίζονται στο βάθος μερικά πολύ ενδιαφέροντα αγάλματα. Πρόκειται για τεράστιας σημασίας κοσμικά όντα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο μέλλον του MCU. Φαίνεται ο Living Tribunal που πρωτοεμφανίστηκε στο "Loki" και έπειτα στο Doctor Strange 2 και ο Watcher από το "What If?". 

Το money shot που ήταν όλα τα λεφτά κυριολεκτικά

Την σκηνή που κλείνει ένα trailer τη λένε συνήθως ως "money shot" και αυτή του νέου trailer του Love and Thunder ήταν όλα τα λεφτά. Εκεί που ο Δίας ξεγυμνώνει τον Thor Odinson παραπάνω από όσο πρέπει χαρίζοντας άπλετα σε κοινή θέα όπως τον γέννησε η μητέρα του. Οι υπηρέτες του Δία άντρες και γυναίκες λιποθυμούν στη θέα αυτή, ενώ η Valkyrie με την Jane Foster το σχολιάζουν χαλαρά σα να βλέπουν σειρά στο Netflix. 

Το ίδιο στιγμιότυπο όμως κρύβει δύο ακόμη easter eggs. Ένα είναι το Loki τατουάζ που βάρεσε στην πλάτη του ο Thor προς τιμήν του χαμένου του ετεροθαλή αδερφού του. Το άλλο είναι τα λαμπερά κίτρινα δεσμά του που τα χρησιμοποιεί σαν όπλα θυμίζοντας τα Blades of Athena του God of War αλλά και κάνοντας μια τρολιά στο Lasso of Truth της Wonder Woman. 


Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους.