Οι νέες εικόνες από το “The Gray Man” μάς προετοιμάζουν για το απόλυτο blockbuster του καλοκαιριού

Δείτε τις επίσημες αφίσες της ταινίας
23 Μαΐου 2022 17:04
Οι νέες εικόνες από το “The Gray Man” μάς προετοιμάζουν για το απόλυτο blockbuster του καλοκαιριού

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις νέες επίσημες αφίσες του “The Gray Man”, με πρωταγωνιστές τους Chris Evans και Ryan Gosling. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες blockbuster ταινίες της υπηρεσίας για το καλοκαίρι που έρχεται σε σκηνοθεσία των αδερφών Russo του Avengers: Endgame και πρόκειται να σας παρουσιάσει μία κατασκοπευτική περιπέτεια σε όλη την υφήλιο.

Το σενάριο του Gray Man έγραψαν οι Russos μαζί με τους συνήθης ύποπτους συνεργάτες του από το MCU, τους Christopher Marks και Stephen McFeely. Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πως πρόκειται για την ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία του Netflix με budget που ξεπερνάει τα $200 εκατομμύρια δολάρια, ενώ υπάρχουν βλέψεις ώστε να μετατραπεί σε ένα σύμπαν με spinoff ταινίες, αλλά το στυλ του θα είναι κοντά σαν το franchise του James Bond.

Η πλοκή του κατασκοπικού θρίλερ ακολουθεί τον Court Gentry του Gosling, ο οποίος είναι ένας πρώην πράκτορας της CIA που έγινε εκτελεστής για όποιον δίνει τα περισσότερα. Στην πιάτσα τον αποκαλούν "Gray Man" και ο πρώην συνεργάτης του στη CIA, Lloyd Hansen του Evans βάλλεται να τον κυνηγήσει σε όλο τον πλανήτη.

Δείτε τις νέες αφίσες:

Κυκλοφόρησαν μόλις κι άλλες εικόνες από το φιλμ:

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι αύριο θα κυκλοφορήσει το επίσημο trailer της ταινίας και φυσικά, θα το δείτε πρώτοι στο Unboxholics.com.

Μαζί τους το cast συμπληρώνουν κι άλλα πασίγνωστα αστέρια του Hollywood όπως οι Ana de Armas (No Time To Die, Knives Out), Rege-Jean Page (Bridgerton), Jessica Henwick (Matrix: Resurrections), Billy Bob Thornton (Fargo) και Alfre Woodard.

To The Gray Man αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου μόνο στο Netflix.