Jason Momoa και Vin Diesel τσιλάρουν στα γυρίσματα του Fast & Furious 10 (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δυο τους περνάνε πολύ καλά στα γυρίσματα του Fast X όπως φαίνεται
21 Μαΐου 2022 10:22
Jason Momoa και Vin Diesel τσιλάρουν στα γυρίσματα του Fast & Furious 10 (ΒΙΝΤΕΟ)

Για 5η εβδομάδα συνεχίστηκαν τα γυρίσματα του "Fast X" ή Fast & Furious 10 αν προτιμάτε, με τον νέο σκηνοθέτη Louis Leterrier (Now You See Mee, Lupin, The Incredible Hulk) στο τιμόνι της παραγωγής και με τον Vin Diesel να ανεβάζει ασταμάτητα υλικό από τα γυρίσματα. 

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε ο Diesel είναι μαζί με τον Jason Momoa που φαίνεται να...τσιλάρουν στο πλατό του Fast X. Ειδικά ο Momoa δείχνει να απολαμβάνει το γεγονός ότι ξαπλώνει στο μωβ αυτοκίνητό του που θα είναι το δικό του στη νέα ταινία, δείχνοντας ότι το κλίμα είναι ευχάριστο, παρά τα όσα ακούστηκαν με τους διαπληκτισμούς μεταξύ του προηγούμενου σκηνοθέτη Justin Lin και του Vin Diesel. 

Δείτε το βίντεο με τους Momoa και Diesel: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Ένα ακόμη βίντεο ανέβασε ο Diesel μαζί με τον Alan Ritchson (Reacher), που αποτελεί ένα από τα νεότερα ονόματα του cast, μαζί με τον Scott Eastwood, που επιστρέφει ως "Little Nobody". 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

 

Εκτός του Vin Diesel θα συμμετέχουν και οι: Letty (Michelle Rodriguez), Mia Toretto (Jordana Brewster), Tej (Chris "Ludacris" Bridges), Roman (Tyrese Gibson), Ramsey (Nathalie Emmanuel), και Han (Sung Kang), ενώ θα επιστρέψει η Charlize Theron ως "Cipher" αλλά και ο Michael Rooker στο ρόλο του Buddy από το F9. Οι νέες προσθήκες του πολυπληθούς cast είναι και η Daniela Melchior (The Suicide Squad).

Διαβάστε επίσης: To budget του Fast X εκτοξεύθηκε γιατί μαζεύτηκαν τόσοι ακριβοπληρωμένοι αστέρες στο cast  

To Fast X θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ το Fast & Furious 11 είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2024.