Three Thousand Years of Longing: Είναι θεότρελη και μεθυστική η νέα ταινία του George Miller στο πρώτο trailer

O Idris Elba σε ρόλο τζίνι και η Tilda Swinton σε ρόλο μια καταθλιπτικής καθηγήτριας
20 Μαΐου 2022 17:46
Three Thousand Years of Longing: Είναι θεότρελη και μεθυστική η νέα ταινία του George Miller στο πρώτο trailer

H MGM πιστή στο ραντεβού της κυκοφόρησε το επίσημο νέο trailer του "Three Thousand Years of Longing" σε σκηνοθεσία George Miller (Mad Max: Fury Road), ο οποίος υπογράφει εξ ολοκλήρου και το σενάριο της νέας του θεότρελης ταινίας φαντασίας. 

Σε αυτή πρωταγωνιστεί η Tilda Swinton (Memoria, French Dispatch) στο ρόλο μιας καταθλιπτικής ακαδημαϊκού που συναντά ένα τζίνι, το οποίο υποδύεται ο Idris Elba (The Suicide Squad, Luther)

Δείτε το trailer του Three Thousand Years of Longing: 

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: 

Η Dr Alithea Binnie (Tilda Swinton) είναι μια ακαδημαϊκός, ικανοποιημένη από τη ζωή και ένα πλάσμα της λογικής. Όσο βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και παρακολουθεί ένα συνέδριο, τυχαίνει να συναντήσει έναν Τζιν (Idris Elba) που της προσφέρει τρεις ευχές με αντάλλαγμα για την ελευθερία του. Αυτό παρουσιάζει δύο προβλήματα. Πρώτον, αμφιβάλλει ότι είναι αληθινός και δεύτερον, επειδή είναι μελετητής της ιστορίας και της μυθολογίας, γνωρίζει όλες τις προειδοποιητικές ιστορίες για τις επιθυμίες που πήγαν στραβά. Ο Τζιν υποστηρίζει την υπόθεσή του λέγοντάς της φανταστικές ιστορίες του παρελθόντος του. Τελικά, ξεγελιέται και κάνει μια ευχή που τους εκπλήσσει και τους δύο.

Το Three Thousand Years of Longing αναμένεται στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 31 Αυγούστου.