Πρώτη ματιά στη νέα επική ταινία φαντασίας του σκηνοθέτη του Mad Max με τους Idris Elba και Tilda Swinton (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο teaser του "Three Thousand Years of Longing" σε σκηνοθεσία George Miller
18 Μαΐου 2022 22:07
Πρώτη ματιά στη νέα επική ταινία φαντασίας του σκηνοθέτη του Mad Max με τους Idris Elba και Tilda Swinton (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώτη ταινία του George Miller, μετά το βραβευμένο με Όσκαρ , "Mad Max: Fury Road" που έθεσε νέα στάνταρ στις ταινίες δράσης, έρχεται μετά από 7 χρόνια και μόλις πήραμε μια μικρή γεύση.

Η MGM κυκλοφόρησε το teaser του "Three Thousand Years of Longing" που δια χειρός του οραματιστή Miller φέρνει στις οθόνες μας μια πρωτότυπη ιστορία φαντασίας επικής κλίμακας. Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη ταινία που υπογράφει το σενάριο εξ 'ολοκλήρου ο ίδιος του. 

Στη νέα του ταινία πρωταγωνιστεί η Tilda Swinton (Memoria, French Dispatch) στο ρόλο μιας καταθλιπτικής ακαδημαϊκού που συναντά ένα τζίνι, το οποίο υποδύεται ο Idris Elba (The Suicide Squad, Luther)

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: 

Μια μοναχική και πικραμένη Βρετανίδα ανακαλύπτει ένα αρχαίο μπουκάλι, ενώ βρίσκεται σε ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και απελευθερώνει ένα τζίνι που της προσφέρει τρεις ευχές. Γεμάτη με απάθεια, δεν είναι σε θέση να βρει μια ευχή, μέχρι που οι ιστορίες του τζίνι πυροδοτήσουν μέσα της, την επιθυμία να την αγαπήσουν».

Επίσης, τη φωτογραφία ανέλαβε ο συχνός συνεργάτης του Doug Mitchell. Το teaser υπόσχεται πως θα δούμε το πλήρες trailer την Παρασκευή επομένως μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα. 

Το Three Thousand Years of Longing αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών 2022, ενώ η πρεμιέρα του στους κινηματογράφους των ΗΠΑ θα γίνει στις 31 Αυγούστου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser trailer.