White Elephant: Ο Bruce Willis παίζει στην πιο “Bruce Willis” ταινία που είδατε τελευταία (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένα σινεμά τον Ιούνιο
18 Μαΐου 2022 14:18
White Elephant: Ο Bruce Willis παίζει στην πιο “Bruce Willis” ταινία που είδατε τελευταία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το White Elephant, η οποία είναι η νέα ταινία του Bruce Willis και αναμένεται να φτάσει σε επιλεγμένες αίθουσες μέσα στον Ιούνιο. Η ταινία δράσης θέλει να σας διηγηθεί μια ιδιαίτερη ιστορία με επίκεντρο την εμπιστοσύνη, την προδοσία, τη φιλία, το φόβο και το σεβασμό.

Όταν δύο αστυνομικοί γίνονται μάρτυρες μιας απόπειρας δολοφονίας, ο Gabriel Tancredi, ένας πρώην πεζοναύτης παίρνει εντολή από το αδίστακτο αφεντικό του (Bruce Willis) να εξαλείψει όλες τις απειλές. Με μια ανυπόμονη υποταγή για να αποδείξει τον εαυτό του, αντίπαλες συμμορίες να κάνουν κινήσεις και έναν αυξανόμενο αριθμό πτωμάτων, κάθε βήμα που κάνει ο Tancredi απειλεί ζωές... συμπεριλαμβανομένης και της δικής του.

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Erik Martinez, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jesse V. Johnson. Πρωταγωνιστούν επίσης οι John Malkovich, Michael Rooker, Olga Kurylenko και Vadhir Derbez.

Το White Elephant θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένα σινεμά και στο AMC+ στις 3 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.