Μάθαμε πότε θα επιστρέψουν οι αδερφές Sanderson στις οθόνες σας με το “Hocus Pocus 2”

Πρεμιέρα αυτόν τον Σεπτέμβριο για την ταινία
18 Μαΐου 2022 10:46
Μάθαμε πότε θα επιστρέψουν οι αδερφές Sanderson στις οθόνες σας με το “Hocus Pocus 2”

Οι αδερφές Sanderson θα επιστρέψουν στις οθόνες σας πολύ σύντομα μιας και η Disney ανακοίνωσε πως το Hocus Pocus 2 θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney Plus αυτόν τον Σεπτέμβριο. Φυσικά με τη μεγάλη επιστροφή των Bette Midler, Sarah Jessica Parker και Kathy Najimy, η απόκοσμη συνέχεια του κλασικού φιλμ Halloween του 1993 λέγεται πως θα είναι πολύ “Spooky”.

Έχουν περάσει 29 χρόνια από τότε που κάποιος άναψε το κερί της Μαύρης Φλόγας και ανέστησε τις αδελφές του 17ου αιώνα που εκτελέστηκαν επειδή ασκούσαν μαγεία και τώρα αναζητούν εκδίκηση. Τη σκυτάλη θα πάρουν τώρα τρεις μαθητές γυμνασίου για να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να τις σταματήσουν από το να προκαλέσουν τον όλεθρο στο Salem πριν από το Halloween.

Το Hocus Pocus 2 έρχεται σε σενάριο της Jen D'Angelo (Workaholics) και σε σκηνοθεσία της Anne Fletcher (Dumplin'). Η πλοκή θα επικεντρωθεί σε τρεις μαθήτριες γυμνασίου που πρέπει να καταλάβουν πώς να σταματήσουν τις μάγισσες από το να προκαλέσουν χαμό στο Salem την παραμονή του Halloween.

Επίσης, το cast συμπληρώνουν και οι Hannah Waddingham (Ted Lasso, Game of Thrones), Tony Hale (Veep, Arrested Development), Sam Richardson (The Tomorrow War, Good Boys), Juju Brener (Vanquish), Froy Gutierrez (Teen Wolf), Taylor Paige Henderson και Nina Kitchen. Ο Doug Jones θα υποδυθεί τον Billy Butcherson.

Το Hocus Pocus 2 θα παίξει στο Disney Plus, λοιπόν, στις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.