Star Wars: Όσοι περιμένετε την τριλογία του Rian Johnson δεν υπάρχουν καλά νέα

Η Kathleen Kennedy της Lucasfilm ξεκαθαρίζει την κατάσταση με την τριλογία
17 Μαΐου 2022 17:02
Star Wars: Όσοι περιμένετε την τριλογία του Rian Johnson δεν υπάρχουν καλά νέα

Το ειδικό αφιέρωμα του Vanity Fair είναι αρκετά αποκαλυπτικό για το μέλλον του Star Wars, που όπως αναφέρει και ο τίτλος του θα είναι εστιασμένο στις τηλεοπτικές σειρές και το Disney+ περισσότερο αντί για τις ταινίες. 

Η Kathleen Kennedy, επικεφαλής της Lucasfilm, μίλησε στο μέσο για τις επόμενες ταινίες και εκτός από το ευρύτερο πλάνο που περιλαμβάνει μια ταινία από τον Taika Waititi, τον Kevin Feige και το "Rogue Squadron" της Patty Jenkins, ερωτήθηκε για την νέα τριλογία που ετοίμαζε ο Rian Johnson.

Ο σκηνοθέτης του αμφιλεγόμενου από μια μερίδα fans, Star Wars: The Last Jedi, είχε ανακοινώσει πως αναπτύσσει μια νέα τριλογία πριν από πέντε χρόνια αλλά έκτοτε δεν έχουμε μάθει και πολλά για την εξέλιξή του. 

Τώρα η Kennedy ξεκαθαρίζει την κατάσταση φέρνοντας μερικά άσχημα αλλά και κάπως ευχάριστα νέα -για όσους την περιμένουν- καθώς για αρχή δεν έχει ακυρωθεί εντελώς. Ωστόσο, τονίζει ότι προς το παρόν έχει αφεθεί στην άκρη και η ανάπτυξή του δεν είναι τόσο ενεργή όσο ήταν.

Μιλώντας χαρακτηριστικά για αυτό: 

Ο Rian είναι ιδιαίτερα απασχολημένος με το Knives Out και τη συμφωνία πολλών ταινιών που έκλεισε με το Netflix. 

Σε εκείνο το σημείο μάλιστα, θέλησε να δώσει έμφαση στο τηλεοπτικό μέλλον του Star Wars που έχει επηρεάσει το πως η Lucasfilm σκέφτεται τις κινηματογραφικές Star Wars ταινίες: 

Θα δίσταζα να χρησιμοποιήσω τον όρο "τριλογίες" πλέον επειδή το Star Wars έχει να κάνει περισσότερο με επίμονη αφήγηση. 

Όσο για την ταινία που ετοιμάζει ο Kevin Feige, επικεφαλής της Marvel Studios, ως παραγωγός, η Kennedy είπε πως "θα ήθελα πολύ να δω τι ταινία θα σκαρφιστεί". 

Το Disney+ θα λανσαριστεί στην Ελλάδα επίσημα στις 14 Ιουνίου