Aquaman 2: Εκατομμύρια ακόμη κόσμος υπέγραψε το petition να αφαιρεθεί η Amber Heard

Το κάλεσμα των χρηστών εντείνεται όσο περνάνε οι εβδομάδες της δίκης μεταξύ Johnny Depp και Amber Heard
17 Μαΐου 2022 12:42
Aquaman 2: Εκατομμύρια ακόμη κόσμος υπέγραψε το petition να αφαιρεθεί η Amber Heard

Την ώρα που η Amber Heard κατέθετε στο εδώλιο πως ο ρόλος της στο Aquaman and the Lost Kingdom έχει μειωθεί δραστικά, το petition στο Change.org που ζητά την αφαίρεσή της από την ταινία συνεχίζει ακάθεκτο. 

Εκατομμύρια ακόμη χρήστες από την τελευταία φορά που μεταφέραμε την είδηση, υπέγραψαν ώστε να κοπεί εντελώς ο ρόλος της, κάτι το οποίο όπως αποκάλυψε η ίδια η Heard στη δικαστική αίθουσα, ήταν κάτι που και η Warner Bros. επιθυμούσε, αλλά "πάλεψε σκληρά" για να τον διατηρήσει. 

Πλέον το petition φτάνει με γρήγορους ρυθμούς στις 4.2 εκατομμύρια υπογραφές και μέχρι την ώρα γραφής του άρθρου βρίσκεται λιγότερο από 1.500 υπογραφές μακριά για να το καταφέρει. Ο νέος στόχος του petition είναι να ξεπεράσει τις 4.5 εκατ. υπογραφές και όσο θα προχωράει η δίκη μεταξύ της Heard και του Johnny Depp για τη συκοφαντική δυσφήμηση του δεύτερου, τόσο περισσότερος κόσμος φαίνεται πως συρρέει σε αυτό. 

Στο Aquaman 2 σε σκηνοθεσία James Wan πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen, Amber Heard, Dolph Lundgren, και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300). 

Μετά και την καθυστέρηση που έλαβε, το Aquaman and the The Lost Kingdom αναμένεται στις 17 Μαρτίου του 2023