Guardians of the Galaxy: Νέες πληροφορίες για το "Holiday Special" - Πότε θα εκτυλίσσεται και ποιους θα δούμε;

Ο James Gunn ξεκαθάρισε κάποια πράγματα για την εορταστική τηλεταινία του Disney+
16 Μαΐου 2022 23:13
Guardians of the Galaxy: Νέες πληροφορίες για το "Holiday Special" - Πότε θα εκτυλίσσεται και ποιους θα δούμε;

Αν το Guardians of the Galaxy Vol. 3 φέρει πολλά ερωτηματικά γύρω από την πλοκή του, ακόμη περισσότερα φέρει το "Holiday Special". Τα επερχόμενα Χριστούγεννα οι "Guardians" θα επιστρέψουν πριν την μεγάλη κινηματογραφική τους περιπέτεια για μια εορταστική τηλεταινία στο Disney Plus και ο James Gunn αποκάλυψε μερικές νέες πληροφορίες.

Μέσα από το Twitter λογαριασμό του ο γνωστός σκηνοθέτης όχι μόνο επιβεβαίωσε το πότε θα εκτυλίσσεται στο timeline του MCU αλλά γνωστοποίησε πως δε θα συμμετέχουν όλα τα μέλη των "Guardians" σε αυτό. 

Αρχικά, είπε πως εκτός από μουσικά κομμάτια, το "GotG: The Holiday Special" θα ντύνεται μουσικά και από το δικό του αυθεντικό soundtrack. 

Σε ακόλουθο tweet του αναφέρει ότι το "Holiday Special" θα διαδραματίζεται μεταξύ των Thor: Love and Thunder και του Guardians of the Galaxy Vol. 3. Δεν επιβεβαιώνει, ωστόσο, ποιοι "Guardians" θα λείπουν από την εξίσωση αν και το πιθανότερο όνομα είναι η Gamora της Zoe Saldana. 

 

Αναφορικά με το cast του "Guardians 3" αυτό περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", αλλά και η Jennifer Holland σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

 

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το Guardians of the Galaxy: The Holiday Special θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα του 2022 μέσα από το Disney Plus. Το Disney Plus θα έρθει στην Ελλάδα επίσημα στις 14 Ιουνίου.