Ο Tom Cruise ανέβασε φωτογραφία από το Top Gun αναπολώντας το παρελθόν

Και επειδή έρχεται πολύ σύντομα το “Maverick”
15 Μαΐου 2022 19:40
Ο Tom Cruise ανέβασε φωτογραφία από το Top Gun αναπολώντας το παρελθόν

Ύστερα από πολλές καθυστερήσεις το Top Gun: Maverick θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους μέσα στο μήνα και ουσιαστικά είναι το sequel που περίμεναν οι fans εδώ και 35 χρόνια περίπου. Μιας και πέρασαν τόσα χρόνια, ο Tom Cruise αναπολεί την εποχή που έπαιξε στο πρωτότυπο Top Gun με μερικές νέες φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο σταρ του franchise ανέβασε δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη ποζάρει μαζί με τον παραγωγό του Top Gun, Jerry Bruckheimer, πριν από σχεδόν 35 χρόνια, όταν ετοίμαζαν την ταινία, ενώ στη 2η εικόνα βλέπουμε ότι η σχέση τους έχει κρατήσει στο χρόνο, μιας και συνεργάστηκαν ξανά στο “Maverick”.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

H σύνοψη του Top Gun: Maverick:

Μετά από περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους κορυφαίους αεροπόρους του Πολεμικού Ναυτικού, ο Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) βρίσκεται εκεί που ανήκει, πιέζοντας τα όριά του ως θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγοντας την προαγωγή, κάτι που θα τον γείωνε. Όταν βρίσκει τον εαυτό του να εκπαιδεύει ένα απόσπασμα αποφοίτων Top Gun για μια εξειδικευμένη αποστολή που δεν έχει δει ποτέ κανένας ζωντανός πιλότος, ο Maverick συναντά τον υπολοχαγό Bradley Bradshaw (Miles Teller), με το διακριτικό κλήσης: «Rooster», που είναι ο γιος του αείμνηστου φίλου του Maverick, αξιωματικός αναχαίτισης ραντάρ, υπολοχαγός Nick Bradshaw, γνωστός και ως «Goose». Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον και τα φαντάσματα του παρελθόντος του, ο Maverick παρασύρεται σε μια αντιπαράθεση με τους δικούς του βαθύτερους φόβους, με αποκορύφωμα μια αποστολή που απαιτεί την απόλυτη θυσία από εκείνους που θα επιλεγούν να το πετάξουν.

Μαζί με τον Cruise παίζουν οι: Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis με τους Ed Harris και Val Kilmer.

Το Top Gun: Maverick θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Μαΐου του 2022.