Elizabeth Olsen: Αποκαλύπτει ότι έχασε πολλούς ρόλους εξαιτίας της Scarlet Witch στο MCU

Ειδικά όμως αναφέρεται στον ρόλο που της προτάθηκε στον "Αστακό" του Γιώργου Λάνθιμου
13 Μαΐου 2022 10:16
Elizabeth Olsen: Αποκαλύπτει ότι έχασε πολλούς ρόλους εξαιτίας της Scarlet Witch στο MCU

Η Elizabeth Olsen σε νέα της συνέντευξη ανέφερε πως έχασε πολλούς ρόλους όσο έπρεπε να υποδύεται την Scarlet Witch/Wanda Maximoff στις ταινίες της Marvel Studios. 

Κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις είναι όλα σε αυτή τη ζωή και η επιλογή της Olsen να υπογράψει στη Marvel και σαφώς την έκανε ευρέως γνωστή, της έβλαψε κάπως την καριέρα ή τουλάχιστον τους ρόλους που θα ήθελε να αναλαμβάνει. 

Μιλώντας στο New York Times αναφέρει ότι λόγω της αφοσίωσης που πρέπει να δείχνει στις ταινίες και τις σειρές του MCU, την έκανε να χάσει έναν συγκεκριμένο ρόλο στον "Αστακό" (The Lobster) του Γιώργου Λάνθιμου, κάτι που της ράγισε την καρδιά: 

Μου πήρε την ικανότητα να παίρνω συγκεκριμένες δουλειές που νόμιζα ότι θα ήταν πιο κοντά στα όσα απολαμβάνω εγώ σαν θεατής και το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια. Ήμουν σε ένα συμβόλαιο με τη Marvel που δεν μπορούσα να βγω. Επομένως δεν έπαιξα στον "Αστακό". Άρχισα να συγχίζομαι, είχε αυτή την ασφάλεια της δουλειάς, αλλά έχανα ρόλους που ένιωθα ότι ήταν περισσότερο στα γούστα μου. Και όσο απομακρυνόμουν από αυτά, όλο και λιγότερο με καλούσαν ή με είχαν υπόψιν. 

Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Τη σκηνοθεσία του sequel αναλαμβάνει ο Sam Raimi, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες.