Obi-Wan Kenobi: O Ewan McGregor για πρώτη φορά με το φωτόσπαθό του στη νέα σειρά (ΦΩΤΟ)

Νέα promo φωτογραφία από τη σειρά του Disney Plus
12 Μαΐου 2022 20:23
Obi-Wan Kenobi: O Ewan McGregor για πρώτη φορά με το φωτόσπαθό του στη νέα σειρά (ΦΩΤΟ)

Μια νέα promo φωτογραφία από το Obi-Wan Kenobi κάνει το γύρο των social media και αποκαλύπτει τον Jedi Master με το φωτόσπαθό του, όπως θα τον δούμε στην πολυαναμενόμενη σειρά του Disney Plus

Τα trailers ακόμη δεν έχουν κάνει αυτή την αποκάλυψη, ούτε έχουν δείξει κάποιο πλάνο από το duel που θα έχει με τον Darth Vader. Ωστόσο, αυτή η εικόνα είναι η καλύτερη ματιά στο πώς θα εμφανιστεί ο Obi-Wan έτοιμος για μάχη. 

Δείτε την φωτογραφία 

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί πως φυσικά η σειρά θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως η "ρεβάνς της δεκαετίας"

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 27 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+. Η κυκλοφορία του Disney Plus στην Ελλάδα θα γίνει επίσημα στις 14 Ιουνίου.