Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα παίξει στο “Scream 6”

Η “Kirby Reed” θα επιστρέψει στο franchise
12 Μαΐου 2022 22:53
Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα παίξει στο “Scream 6”

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο επίκεντρο του Scream με το 6ο κεφάλαιο και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμα μία είδηση που αφορά ένα νέο μέλος στο cast. Το Scream 6 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2023 και τώρα ένα πρόσωπο “κλειδί” έρχεται για να υπογράψει και να παίξει στο νέο κεφάλαιο.

Ο λόγος γίνεται για την Hayden Panettiere, η οποία θα βρεθεί στον κόσμο του Scream μετά από πολύ καιρό και θα υποδυθεί για άλλη μια φορά το ρόλο της Kirby Reed, στο επερχόμενο φιλμ των Spyglass Media και Paramount Pictures. Σε περίπτωση που δεν τη θυμάστε, η Panettiere έπαιξε στο Scream 4 του 2011 και τώρα πρόκειται να κάνει comeback στο franchise.

Έτσι, θα την δούμε τους Melissa Barrera (Sam), Jasmin Savoy Brown (Mindy), Mason Gooding (Chad) και Jenna Ortega (Tara).

Για τη σκηνοθεσία του Scream 6 επιστρέφουν επίσης οι σκηνοθέτες "Radio Silence" δηλαδή οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett σε σενάριο των  James Vanderbilt και Guy Busick.

Οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο Scream λένε πως οι τέσσερις παραπάνω επιζώντες του μακελειού του Ghostface αφήνουν πίσω το Woodsboro και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Το Scream 6 είναι προγραμματισμένο για να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες παγκοσμίως στις 31 Μαρτίου 2023.

Tags: