Superbad 2: Μαντέψτε, όλοι θέλουν το sequel εκτός από τους πρωταγωνιστές του

Ο σκηνοθέτης της κωμωδίας, Judd Apatow, αποκαλύπτει τι παίζει με τη συνέχεια
11 Μαΐου 2022 23:40
Superbad 2: Μαντέψτε, όλοι θέλουν το sequel εκτός από τους πρωταγωνιστές του

Το Superbad με τους Michael Cera, Jonah Hill και Christopher Mintz-Plasse αποτελεί αναμφίβολα μια από τις κλασικές εφηβικές κωμικές ταινίες που άφησαν εποχή και αποτέλεσαν τεράστια εμπορική επιτυχία, καθώς πίσω στο 2007 έφερε περί τα $170 εκατομμύρια παγκοσμίως

Πώς γίνεται λοιπόν μια από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά κωμικές ταινίες όλων των εποχών να μην έχει αποκτήσει ακόμα sequel; Το ίδιο αναρωτιέται και ο παραγωγός του, Judd Apatow. 

Σε νέα του συνέντευξη στο Inside of You with Michael Rosenbaum Podcast δεν καταλαβαίνει τον λόγο που οι αστέρες του Superbad δεν τρελαίνονται να κάνουν τη συνέχεια. Χαρακτηριστικά δήλωσε για το θέμα: 

Ξέρω πως ο Jonah είπε "Θα ήταν αστείο να το κάναμε όταν θα είμαστε 70-80 χρονών" αλλά να σας πω ειλικρινά ήθελα να κάνουμε το Superbad 2 όταν θα είναι κολλέγιο και ο Jonah το σκάει από το ένα κολλέγιο και πάνω και επισκέπτεται τον Michael Cera στο δικό του κολλέγιο. 

Ο Apatow αναφέρθηκε στην δήλωση που έκανε ο Jonah Hill τον περασμένο Ιανουάριο όταν είπε πως θα έκανε το Superbad 2 υπό έναν όρο, όταν θα είναι ηλικιωμένοι.