Το Doctor Strange 2 ξεπερνά το πρώτο μεγάλο ορόσημο στο παγκόσμιο box office

Μία εβδομάδα μετά μετράει πάνω από μισό δισ. δολάρια
11 Μαΐου 2022 23:01
Το Doctor Strange 2 ξεπερνά το πρώτο μεγάλο ορόσημο στο παγκόσμιο box office

Αφού πραγματοποίησε ένα ηχηρό άνοιγμα στις ΗΠΑ και στις διεθνείς αγορές, η πορεία του Doctor Strange 2 συνεχίζει ακάθεκτη, με την Marvel Studios και τη Disney να μετράνε με τα τσουβάλια τα εκατομμύρια. 

Τώρα το sequel με τους Benedict Cumberbatch και Elizabeth Olsen σε σκηνοθεσία Sam Raimi ξεπέρασε την Τρίτη τα $500 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office συνολικά. 

Συγκεκριμένα τα τελευταία στοιχεία αποκαλύπτουν ότι βρίσκεται στα $507.8 εκατ. συνολικά, με τις διεθνείς αγορές να ξεπερνούν τα $300 εκατ. εξ αυτών και τα περίπου $213 εκατ. να προέρχονται από το box office των ΗΠΑ. 

Η πορεία του είναι αναμφίβολα ξέφρενη και ίσως να έχουμε να κάνουμε με μια νέα περίπτωση "Spider-Man: No Way Home" αν και η πορεία του θα το δείξει αυτό. 

Τις εντυπώσεις μας από το Doctor Strange 2 που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ

Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Τη σκηνοθεσία του sequel αναλαμβάνει ο Sam Raimi, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness παίζει ήδη στις ελληνικές αίθουσες.