Kevin Spacey: Θα παίξει σε νέα ταινία μετά το χαμηλού budget φιλμ "The Man Who Drew God"

Παρά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του είχε πει ότι θα επιστρέψει και το κάνει πράξη
11 Μαΐου 2022 19:42
Kevin Spacey: Θα παίξει σε νέα ταινία μετά το χαμηλού budget φιλμ "The Man Who Drew God"

Σε μια ακόμη παραγωγή θα πρωταγωνιστήσει ο Kevin Spacey, που μετά το "The Man Who Drew God" θα αποτελέσει τη δεύτερη ταινία του μετά τις βαρύτατες κατηγορίες σεξουαλικών παρενοχλήσεων που αντιμετωπίζει από το 2017. 

Ο δις βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός κάνει πράξη τις υποσχέσεις που είχε δώσει σε εκείνα τα "χριστουγεννιάτικα" βίντεο που ανέβαζε όλα αυτά τα χρόνια που εξοστρακίστηκε από το Χόλιγουντ. Το Deadline μεταδίδει ότι ο Spacey θα παίξει στο "1242 - Gateway to the West" μια ταινία που θα βρίσκεται προς πώληση στην αγορά του Φεστιβάλ Καννών 2022. 

Πρόκειται για ένα ιστορικό δράμα βρετανικής, ουγγρικής και μογγολικής παραγωγής, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2022 στην Ουγγαρία και την Μογγολία, ενώ θα αποτελέσει και την μεγαλύτερη σε budget παραγωγή που θα συμμετέχει εδώ και πολλά χρόνια. 

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο βετεράνος Ούγγρος, Peter Soos σε σενάριο των Aron Horvath και Joan Lane. Μαζί με τον Kevin Spacey θα συμπρωταγωνιστήσουν οι: Eric Roberts, Christopher Lambert, Terence Stamp, Jeremy Neumark-Jones και Genevieve Florence

Η ταινία θα εξιστορήσει την πτώση του Batu Khan, εγγόνου του Genghis Khan ο οποίος είχε εκλεχθεί στρατηγός του δυτικού τμήματος της Αυτοκρατορίας των Μογγόλων. Είχε αναλάβει την εισβολή της Ευρώπης αλλά το 1242 ένας βαθύτατα πνευματώδης άνδρας και ένα κάστρο στην Ουγγαρία σταμάτησαν τα σχέδιά του. 

Tags: