Το Unhuman είναι ένα τυπικό “zombie” φιλμ που βλέπετε με την παρέα σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται απευθείας σε ψηφιακή μορφή και όχι στο σινεμά
10 Μαΐου 2022 15:06
Το Unhuman είναι ένα τυπικό “zombie” φιλμ που βλέπετε με την παρέα σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Blumhouse Television και η Epix κυκλοφόρησαν το επίσημο trailer του Unhuman, ενός νέου φιλμ που θέλει να σας πει μια διαφορετικό ιστορία μιας σχολικής εκδρομής που πάει…λάθος. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει απευθείας σε ψηφιακή μορφή και όχι στο σινεμά, ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Marcus Dunstan που έχει δουλέψει στο “Saw” franchise.

Πρόκειται, λοιπόν, για μία φαινομενικά τυπική σχολική εκδρομή, όταν ξαφνικά οι μαθητές λαμβάνουν ένα μήνυμα από το Γραφείο Πολιτικής Άμυνας των ΗΠΑ, σχετικά με μία χημική επίθεση που γρήγορα θα μάθουν ότι μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Όσοι θα μείνουν ζωντανοί, καλούνται να βρουν ένα μέρος για να κρυφτούν.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Οι νεκροί θα έχουν αυτό το “club” για πρωινό. Η Blumhouse Television και το Epix σάς μεταφέρουν την ιστορία μιας εκδρομής ενός γυμνασίου που πήγε πολύ άσχημα. Επτά ακατάλληλοι μαθητές πρέπει να ενωθούν ενάντια σε μια αυξανομένη συμμορία άγριων ανθρώπων. Η εμπιστοσύνη του γκρουπ δοκιμάζεται στα άκρα σε έναν βάναυσο και φρικτό αγώνα για επιβίωση μιας και πρέπει να εξοντώσουν τα ζόμπι, προτού αλληλοσκοτωθούν μεταξύ τους.

Πρωταγωνιστούν οι Brianne Tju, Peter Giles, Benjamin Wadsworth, Uriah Shelton και Ali Gallo.

Το Unhuman θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στις 3 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: