Ο “The Rock” βρίσκεται ξανά στα πλατό του “Black Adam” για κάποια "περίπλοκα" reshoots (ΦΩΤΟ)

Τον Οκτώβριο τελικά η πρεμιέρα
06 Μαΐου 2022 15:49
Ο “The Rock” βρίσκεται ξανά στα πλατό του “Black Adam” για κάποια "περίπλοκα" reshoots (ΦΩΤΟ)

Ο Dwayne Johnson δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μία νέα εικόνα από τα γυρίσματα του Black Adam. Όπως έγινε γνωστό, ηθοποιοί και συντελεστές μπήκαν ξανά στα πλατό για να γυρίσουν ξανά μερικές σκηνές από την επερχόμενη ταινία της DC.

Στη φωτογραφία που θα δείτε και εσείς παρακάτω βλέπουμε τον The Rock να βλέπει κάποια περίπλοκα πλάνα παρέα με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Jaume Collet-Serra, καθώς και έναν από τους πιο ταλαντούχους visual effects αρτίστα, τον Krisztian Majdik. Μάλιστα, ο Johnson δηλώνει πανέτοιμος και σε φόρμα, αφού βρίσκεται σε έντονη δίαιτα και σε ένα γεμάτο πρόγραμμα αυτό τον καιρό.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Όσο τα “reshoots” λαμβάνουν χώρα αυτό τον καιρό, τελικά η νέα καθυστέρηση που έλαβε η ταινία πριν λίγο καιρό, οφείλεται στην τρελή δουλειά που έχουν αυτόν τον καιρό τα VFX στούντιο.

Στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα αρκετά δυνατό cast που περιλαμβάνει τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.

Η ταινία αντιμετώπισε τεράστιες καθυστερήσεις στην παραγωγή αφού η Warner Bros επιβεβαίωσε ότι ο Black Adam θα αποκτούσε τη δική του σόλο ταινία το 2017, με το φιλμ να έχει πλέον προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2022.