Μάθαμε το λόγο που καθυστερεί το Black Adam με τον Dwayne "The Rock" Johnson

Η πανδημία έβαλε το χεράκι της και στα VFX στούντιο
04 Μαΐου 2022 14:26
Μάθαμε το λόγο που καθυστερεί το Black Adam με τον Dwayne "The Rock" Johnson

Ένα από τα πιο αναμενόμενα project της DC είναι χωρίς αμφιβολία το “Black Adam” με πρωταγωνιστή τον Dwayne "The Rock" Johnson. Ωστόσο, πρόσφατα ήρθε άλλη μια αναποδιά για την ταινία που αφορά την ημερομηνία της πρεμιέρας της, αφού μάθαμε πως δε θα παίξει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο, αλλά τον Οκτώβριο.

Τώρα, μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο “The Wrap” o παραγωγός της ταινίας, Hiram Garcia, εξήγησε τι οδήγησε σε αυτή την κίνηση, με τον κορωνοϊό να ευθύνεται για άλλη μια φορά.

Νομίζω ότι βρισκόμαστε απλώς σε έναν κόσμο αυτή τη στιγμή όπου υπήρξε ένα τεράστιο και κατανοητό πάγωμα όταν χτύπησε η πανδημία και πολλές παραγωγές τέθηκαν σε αναμονή. Τώρα που η βιομηχανία επιστρέφει κανονικά, τα VFX στούντιο έχουν μπλοκάρει αρκετά.

Προφανώς όλες αυτές οι ταινίες με υπερήρωες απαιτούν τόσα πολλά εφέ και βρισκόμαστε απλώς σε μία κατάσταση όπου τα στούντιο που κάνουν τα visual effects έχουν πολύ δουλειά. Πιέζονται τόσο πολύ αυτοί οι άνθρωποι και είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλα αυτά που κάνουν.

Black Adam: Μια πρώτη ματιά στην Justice Society του Dwayne Johnson (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα αρκετά δυνατό cast που περιλαμβάνει τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.

To Black Adam είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.