Αποκαλύφθηκε η σύνοψη του “The Nun 2” και είναι όπως τη φαντάζεστε

Η δαιμονική Valak επιστρέφει για τα καλά
04 Μαΐου 2022 09:09
Αποκαλύφθηκε η σύνοψη του “The Nun 2” και είναι όπως τη φαντάζεστε

Η επόμενη μεγάλη ταινία στο σύμπαν του The Conjuring είναι το “The Nun 2”, το οποίο ανακοινώθηκε πριν μία εβδομάδα και πλέον μάθαμε και άλλες πληροφορίες. Σήμερα, ο επίσημος λογαριασμός της ταινίας στο Twitter δημοσίευσε ένα link για casting και αυτό, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει μια σύντομη σύνοψη της πλοκής για το επερχόμενο sequel.

Διαβάστε τη σύνοψη παρακάτω:

1956 Γαλλία. Ένας ιερέας δολοφονείται. Ένα κακό εξαπλώνεται. Η συνέχεια της παγκόσμιας επιτυχίας “The Nun” ακολουθεί την αδελφή Ειρήνη, καθώς έρχεται για άλλη μια φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τη δαινομική δύναμη Valak – The Demon Nun.

Το σύμπαν του Conjuring, λοιπόν, πρόκειται να επεκταθεί κι άλλο, μιας και το The Nun 2 -ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται- βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά από την Warner Bros. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί, πως πρώτη φορά ακούσαμε κάτι για το The Nun 2 το 2019, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα τότε.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Michael Chaves των The Curse of La Llorona και The Conjuring: The Devil Made Me Do It θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του The Nun 2, ενώ φυσικά, η Bonnie Aarons θα επιστρέψει και αυτή στο ρόλο της Valak.

Το 2018 που έκανε πρεμιέρα η 1η ταινία στους κινηματογράφους, είχε καταφέρει να γεμίσει τα ταμεία της Warner Bros. με περισσότερα από $365 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office, οπότε η συνέχεια ήταν σχεδόν σίγουρη.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το νέο The Nun παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.