Πόσες post-credits σκηνές θα έχει το Doctor Strange in the Multiverse of Madness;  

Καθίστε στις θέσεις σας κλασικά μετά το τέλος της ταινίας

Πόσες post-credits σκηνές θα έχει το Doctor Strange in the Multiverse of Madness;

Πέραν της εξαίρεσης του Avengers: Endgame δεν υπάρχει ταινία της Marvel Studios χωρίς post-credits σκηνή. Είναι η μόδα που ξεκίνησε το MCU και την κόλλησε στον κινηματογράφο γενικότερα και σε όσα franchises θέλουν να επεκτείνουν τα σύμπαντά τους. 

Πριν πάτε όπως στην πρεμιέρα του Doctor Strange 2 καλό είναι να ξέρετε πόσες post-credits σκηνές υπάρχουν.

Αμέσως μετά την red carpet πρεμιέρα της άκρως αναμενόμενης ταινίας στο Λος Άντζελες που έγινε σήμερα τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος), μάθαμε από διάφορα μέσα που το παρακολούθησαν ότι το Doctor Strange in the Multiverse of Madness περιέχει δύο post-credits σκηνές. Μια αμέσως μετά τους πρώτους τίτλους τέλους και μία όταν ρολάρουν όλα τα credits, επομένως καθίστε αναπαυτικά στις θέσεις σας και μη βιαστείτε να τρέξετε στην πόρτα -εκτός κι αν θέλετε να πάτε τουαλέτα ή δεν σας ενδιαφέρει. 

Ακόμη όμως παραμένει άγνωστο το περιεχόμενό τους και καλύτερα έτσι μιας και ήδη τα πλήγματα των leaks έκαναν την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα η Marvel να πάρει άνευ προηγουμένου μέτρα στα social media

Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Τη σκηνοθεσία του sequel αναλαμβάνει ο Sam Raimi, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.

Ροη ειδησεων