Το “The Righteous” δείχνει απόκοσμο σε ένα ασπρόμαυρο φόντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο
03 Μαΐου 2022 15:05
Το “The Righteous” δείχνει απόκοσμο σε ένα ασπρόμαυρο φόντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το επερχόμενο ασπρόμαυρο θρίλερ “The Righteous” που έρχεται σε σενάριο και σκηνοθεσία του Mark O’Brien (Arrival, Ready or Not). Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Fantasia το 2021, όπου κέρδισε το καλύτερο σενάριο, μετατρέποντάς την σε μια πολυαναμενόμενη κυκλοφορία για τους λάτρεις του είδους.

Το πρώτο trailer μάς παρουσιάζει τους δύο βασικούς χαρακτήρες, ένα ζευγάρι που αντιμετωπίζει τη θλίψη μετά το θάνατο της κόρης του. Μέσα στον πόνο τους, το ζευγάρι στρέφεται στον Θεό, προσπαθώντας να βρει το νόημα πίσω από το θάνατο της νεαρής κοπέλας. Για κάποιο λόγο, ο Frederic που τον υποδύεται ο Henry Czerny αισθάνεται ένοχος για το θάνατο της κόρης του, ζητώντας από τον Θεό μετάνοια για να καθαρίσει τις αμαρτίες του.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας:

Ένα μοναδικό και σκοτεινά συναρπαστικό θρίλερ, το The Righteous αφηγείται την ιστορία του Frederic (Henry Czerny) ενός άνδρα που παλεύει με την πίστη του, ο οποίος βοηθά έναν τραυματισμένο άντρα, ο οποίος θα βρεθεί ένα βράδυ στο σπίτι του, ισχυριζόμενος ότι χάθηκε στο δάσος. Ο Frederic μαζί με την σύζυγό του, προσκαλούν αυτόν τον άντρα να μείνει για μία νύχτα, αλλά σύντομα θα αρχίσει να έχει αμφιβολίες για την ιστορία αυτού του ξένου.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Henry Czerny, Mimi Kuzyk, Mark O'Brien, Mayko Nguyen, Mimi Kuzyk και Kate Corbett.

Το The Righteous θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο σε επιλεγμένα σινεμά, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει και σε ψηφιακή μορφή.