Sam Raimi: Το Evil Dead Rise θα τους τρομάξει όλους

Έχει δει μερικά cuts της ταινίας
03 Μαΐου 2022 09:13
Sam Raimi: Το Evil Dead Rise θα τους τρομάξει όλους

Το 2022 σηματοδοτεί την επιστροφή του Evil Dead franchise, με την ολοκαίνουργια ταινία “Evil Dead Rise”, αλλά και με το παιχνίδι “Evil Dead: The Game”. Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά αποκλειστικά στο HBO Max και ο παραγωγός Sam Raimi μίλησε γι’ αυτήν στο Slash Film και όπως μεταφέρει, είναι…τρομακτική.

Συγκεκριμένα, ο Raimi δήλωσε τα εξής:

Έχω δει τρία διαφορετικά cut της ταινίας. Υπάρχουν πιθανώς κάποιες αλλαγές που θα κάνει ο σκηνοθέτης Lee Cronin, που δεν έχω δει μέχρι τώρα, αλλά η ταινία είναι υπέροχη. Είναι τρομακτική και θα “τρελάνει” τους ανθρώπους.

Το Evil Dead Rise θα είναι η νέα ταινία του θρυλικού franchise ύστερα από σχεδόν 10 χρόνια, μιας και τελευταία φορά είδαμε το Evil Dead του 2013 από τον Fede Alvarez, αλλά και τη σειρά του Stars, “Ash vs. Evil Dead”.

Αυτή είναι η σύνοψη του Evil Dead Rise:

Στην 5η ταινία του Evil Dead, η Beth επισκέπτεται τη μεγαλύτερη αδερφή της Ellie, η οποία μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Λος Άντζελες. Η επανένωσή τους διακόπτεται μυστηριωδώς, καθώς ανακαλύπτουν ένα βιβλίο που «γεννά» δαίμονες και θα έρθουν αντιμέτωπες με μία εφιαλτική εκδοχή της μητρότητας.

Σε αυτό το project πρωταγωνιστούν οι Gabrielle Echols (Reminiscence), Morgan Davies (The End), Nell Fisher (Splendid Isolation), Alyssa Sutherland και Lily Sullivan. Οι Sam Raimi, Bruce Campbell και Robert Tapert βρίσκονται κανονικά στην παραγωγή.

Το Evil Dead κυκλοφόρησε το 1981 και μετράει πλέον σαράντα χρόνια από τη στιγμή που χάρισε τον απόλυτο τρόμο στο κοινό, με την τριλογία του δημιουργού, Sam Raimi.

Το Evil Dead Rise θα κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά αποκλειστικά στο HBO Max.

Tags: