Αλλάζουν οι ημερομηνίες των The Marvels και Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Το Ant-Man 3 έρχεται νωρίτερα τελικά
30 Απριλίου 2022 09:07
Αλλάζουν οι ημερομηνίες των The Marvels και Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Όσο οι επόμενες ταινίες της Marvel Studios ολοκληρώνονται σιγά-σιγά συμβαίνουν μερικές αλλαγές στο πρόγραμμα κυκλοφοριών του MCU. Μια από αυτές αφορά τα The Marvels και Ant-Man and the Wasp: Quantumania τα οποία ουσιαστικά αλλάζουν μεταξύ τους τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους. 

Σύμφωνα με το Variety λοιπόν, το Ant-Man 3 με τους Paul Rudd και Evangeline Lilly θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα στις 17 Φεβρουαρίου του 2023, ενώ το Captain Marvel 2 -που άλλαξε τίτλο πρόσφατα- με την Brie Larson θα κυκλοφορήσει αργότερα στις 28 Ιουλίου 2023

Αυτή η τράμπα με τις ημερομηνίες γίνεται διότι το "Quantumania" ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του και μπαίνει πλέον στην post-production φάση, ενώ το "The Marvels" έχει ακόμη αρκετές σκηνές να γυρίσει όπως φαίνεται. 

Η αλλαγή αυτή στο πρόγραμμα του MCU μπορεί να σχετίζεται και με άλλους παράγοντες όπως τις επερχόμενες σειρές της Marvel στο Disney+ όπως η 2η σεζόν του Loki και το Secret Invasion, τα οποία σχετίζονται άμεσα με αυτές τις δύο ταινίες. 

Στο "Quantumania" θα δούμε τη συνέχεια της Multiverse ιστορίας με την TVA που ξεκίνησε στο "Loki". O Jonathan Majors θα υποδυθεί τον μεγάλο κακό έναν variant του Kang the Conqueror, και φυσικά θα παίζουν στην ταινία σε σκηνοθεσία του Peyton Reed οι Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas και Michelle Pfeiffer. 

Επίσης, το The Marvels θα συνδέεται τόσο με το "WandaVision" με την Monica Rambeau της Teyonah Parris και το ερχόμενο "Ms. Marvel" με την Iman Vellani ως Khamala Khan. Οι δυο τους μαζί με την Captain Marvel της Brie Larson θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο sequel σε σκηνοθεσία Nia DaCosta (Candyman). 

Πρόσφατα ο mastermind του MCU, Kevin Feige, ανέφερε ότι μαζί με την ομάδα του θα αποσυρθούν σε ένα χώρο για να σχεδιάσουν τα επόμενα 10 χρόνια του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.