Babylon: Ο Tobey Maguire θα υποδυθεί τον Τσάρλι Τσάπλιν στη νέα all-star ταινία του Damien Chazelle

Η επιστροφή του σκηνοθέτη του La La Land περιγράφεται ως φαντασμαγορική
29 Απριλίου 2022 12:41
Babylon: Ο Tobey Maguire θα υποδυθεί τον Τσάρλι Τσάπλιν στη νέα all-star ταινία του Damien Chazelle

O Damien Chazelle επιστρέφει με μια νέα ταινία που εδώ και καιρό ετοίμαζε και ο λόγος είναι για το "Babylon", το οποίο παρουσιάστηκε κεκλεισμένων των θυρών στη CinemaCon 2022 την Πέμπτη. 

Όσοι τυχεροί παρακολούθησαν τα πρώτα πλάνα της νέας ταινίας του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη του "La La Land" την περιγράφουν σα μια μίξη μεταξύ του "The Great Gatsby" του Baz Luhrman και του "Once Upon A Time In Hollywood" του Quentin Tarantino, με "δυνατή μουσική, εκθαμβωτικά κοστούμια και άλλου επιπέδου μακιγιάζ". 

Ανάμεσα στις αποκαλύψεις του trailer αυτού όμως ήταν ο ρόλος του Tobey Maguire στην ταινία που σηματοδοτεί την επιστροφή του στην υποκριτική με βασικό ρόλο -πλην του Spider-Man: No Way Home το οποίο γύρισε πολύ αργότερα- μετά από 7 χρόνια απουσίας. Ο Maguire θα υποδυθεί τον θρυλικό Τσάρλι Τσάπλιν, λοιπόν, στο δράμα εποχής του Chazelle το οποίο θα διαδραματίζεται στα τέλη της δεκεατίας του '20 όπου το σινεμά βρισκόταν σε μια μεταβατική περίοδο από τις βουβές στης ομιλούμενες ταινίες. 

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Babylon υποδύονται οι Brad Pitt και Margot Robbie στο ρόλο των John Gilbert και Clara Bow αντίστοιχα, ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι: Katherine Waterston (Inherent Vice), Samara Weaving (Ready Or Not), Jean Smart (Hacks), Li Jun Li (Wu Assassins), Olivia Wilde, Spike Jonze, Lukas Haas και σε guest ρόλο ο Flea, μπασίστας των Red Hot Chili Peppers

To Babylon έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου σε περιορισμένες προβολές και ευρέως από τον Ιανουάριο του 2023.