Doctor Strange 2: Δείτε μια ολόκληρη σκηνή με τη μάχη Strange vs Gargantos

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια ολόκληρη σκηνή του sequel
29 Απριλίου 2022 11:43
Doctor Strange 2: Δείτε μια ολόκληρη σκηνή με τη μάχη Strange vs Gargantos

Από την αναπάντεχη επιβεβαίωση της Marvel Studios πως οι Illuminati θα είναι πράγματι στην ταινία -όχι πως δεν το γνωρίζαμε- η προώθηση του Doctor Strange in the Multiverse of Madness κορυφώνεται καθώς απομένει λιγότερο από μία εβδομάδα μέχρι την παγκόσμια πρεμιέρα. 

Για πρώτη φορά η Marvel κυκλοφόρησε μια ολόκληρη σκηνή από το sequel που θα βουτήξει στα άδυτα και την τρέλα του Multiverse, δίνοντάς μας μια ματιά σε μια από τις εναρκτήριες σκηνές της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi. Σε αυτή ο Doctor Strange του Benedict Cumberbatch μάχεται με το κοσμικό τέρας Gargantos την ώρα που προσπαθεί να σώσει την America Chavez της Xochitl Gomez από τα πλοκάμια του. 

 Δείτε τη σκηνή από το Doctor Strange 2: 

Η σύνοψη του Doctor Strange 2: 

Η πύλη του Multiverse, γεμάτη μυστήριο και τρέλα, ανοίγει. Τώρα που ο Iron Man και ο Captain America έχουν φύγει μετά μια σκληρή μάχη στο Avengers Endgame, ο πρώην ιδιοφυής χειρούργος και ο ισχυρότερος μάγος όλων, ο Doctor Strange, αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο ως κεντρική φιγούρα στους Avengers. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα απαγορευμένο ξόρκι, άνοιξε μια πύλη στην τρέλα και το μυστήριο που ονομάζεται Multiverse. Για να επαναφέρει τον κόσμο όπου τα πάντα έρχονται πάνω-κάτω, ο Strange ζητά τη βοήθεια από τον σύμμαχό του Wong, τον Sorcerer Supreme, και την δυνατότερη Scarlet Witch, τη Wanda. Αλλά μια τρομερή απειλή διαφαίνεται πάνω από την ανθρωπότητα και ολόκληρο το σύμπαν, που δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο από τις δυνάμεις τους. Το πιο εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος μοιάζει ακριβώς με τον Doctor Strange...

Τη σκηνοθεσία του sequel αναλαμβάνει ο Sam Raimi, με ένα cast που περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022.