O Adam Sandler ετοιμάζει νέα ταινία με τους αδερφούς Safdie μετά το Uncut Gems

Το τρίδυμο που πέτυχε συνεργάζεται ξανά
29 Απριλίου 2022 10:07
O Adam Sandler ετοιμάζει νέα ταινία με τους αδερφούς Safdie μετά το Uncut Gems

Το "Uncut Gems" θεωρείται μια από τις καλύτερες ταινίες του 2019 και αυτή που θα έπρεπε να έχει χαρίσει τουλάχιστον μια Όσκαρ υποψηφιότητα για την εξαιρετική ερμηνεία του Adam Sandler στο ρόλο του παμπόνηρου κοσμηματοπώλη Howard Ratner. 

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει όμως για αυτό ο Adam Sandler μιλώντας στο EW ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τους αδερφούς Josh και Benny Safdie για μια νέα ταινία. 

Χωρίς να μπαίνει σε πολλές λεπτομέρειες ο Sandler είπε τα εξής: 

Θα κάνω άλλη μια ταινία με τους αδερφούς Safdie. Εργάζονται σκληρά σε αυτή. Έχουν τρελή ηθική στον τρόπο που εργάζονται. Πάντοτε δουλεύουν, πάντοτε γράφουν και σκέφτονται. Δε ξέρω τι μπορώ να σας πω αλλά σίγουρα θα είναι συναρπαστική. Είναι διαφορετική ταινία. Και δε θέλω να έρθουν και να μου πούνε "για ποιο λόγο τους το είπες αυτό;" οπότε θα αφήσω αυτούς να μιλήσουνε. 

Ο Sandler πάντως έχει δύο νέες ταινίες που έρχονται στο Netflix χάρη στο deal που έχει με την υπηρεσία, η πρώτη είναι το μπασκετικό δράμα "Hustle" και αργότερα το Murder Mystery 2 με την Jennifer Aniston, που αποτελεί το sequel ενός εκ των πιο επιτυχημένων ταινιών της υπηρεσίας. 

Ακόμη είναι άγνωστο ακόμη και το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας Safdie brothers/Sandler ταινίας.