Jurassic World: Dominion: Το νέο trailer για την κυριαρχία των δεινοσαύρων είναι επικό

Παλιά και νέα "Jurassic" φρουρά υπέρ της σωτηρίας του ανθρώπινου είδους
28 Απριλίου 2022 19:59
Jurassic World: Dominion: Το νέο trailer για την κυριαρχία των δεινοσαύρων είναι επικό

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε ένα ακόμη επικών διαστάσεων trailer για το Jurassic World: Dominion, το κλείσιμο της "World" τριλογίας δια χειρός Colin Trevorrow

Στο καινούργιο trailer αποκαλύπτονται περισσότερα πλάνα από τους παλιούς του franchise και τη νέα φουρνιά, η οποία θα συνεργαστεί υπέρ της σωτηρίας του ανθρώπινου είδους, την ώρα που οι δεινόσαυροι είναι μια ανάσα από το να κυριαρχήσουν ξανά στη Γη μετά από εκατομμύρια χρόνια. 

Στο "Dominion" η παλιά φρουρά των "Jurassic Park" δηλαδή οι Laura Dern, Jeff Goldblum και Sam Neill συναντά τη νέα των "Jurassic World" που απαρτίζεται από τους Chris Pratt και Bryce Dallas Howard.

Επίσης πρωταγωνιστούν οι: DeWanda Wise (She’s Gotta Have It), Mamoudou Athie (Archive 81), Dichen Lachman (Agents of S.H.I.E.L.D.), Scott Haze (Minari), Campbell Scott (The Amazing Spider-Man 2), BD Wong ως Dr. Henry Wu, Justice Smith ως Franklin Webb, Daniella Pineda ως Dr. Zia Rodriguez και ο Omar Sy (Lupin) ως Barry Sembenè. 

Το Jurassic World: Dominion θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Ιουνίου του 2022. Δείτε το νέο trailer παρακάτω.