Η Lady Gaga ερμηνεύει το τραγούδι του Top Gun: Maverick

Το νέο της single "Hold My Hand" που έγραψε για χάρη του sequel με τον Tom Cruise
28 Απριλίου 2022 16:58
Η Lady Gaga ερμηνεύει το τραγούδι του Top Gun: Maverick

Το επίσημο τραγούδι της ταινίας Top Gun: Maverick θα ερμηνεύσει η Lady Gaga, όπως ανακοίνωσε η καλλιτέχνιδα μέσα από το Instagram της. Πρόκειται για ένα νέο single που έγραψε για χάρη του Top Gun 2 με τον Tom Cruise, ο οποίος λέγεται ότι της πρότεινε τη συνεργασία τον Δεκέμβριο του 2019, όταν την είδε σε μια συναυλία της. 

Η υποψήφια για Όσκαρ τραγουδίστρια ανέφερε ότι το κομμάτι με τίτλο "Hold My Hand" θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου. Όπως γράφει η ίδια στην ανάρτησή της για το τραγούδι: 

Όταν έγραψα αυτό το τραγούδι για το Top Gun: Maverick, δεν συνειδητοποίησα καν τα πολλαπλά επίπεδα μέχρι την καρδιά της ταινίας, τη δική μου ψυχή και τη φύση του κόσμου στον οποίο ζούμε. Το δουλεύω εδώ και χρόνια, τελειοποιώντας το, κάνοντάς το δικό σας...Αυτό το τραγούδι είναι μία ερωτική επιστολή στον κόσμο κατά τη διάρκεια και μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο. Ήθελα τόσο καιρό να το ακούσετε. 

Μαζί με τον Cruise παίζουν οι: Miles TellerJennifer ConnellyJon HammGlen PowellLewis PullmanCharles ParnellBashir SalahuddinMonica BarbaroJay EllisDanny RamirezGreg Tarzan Davis με τους Ed Harris και Val Kilmer.

Η ταινία σε σκηνοθεσία Joseph Kosinski θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών 2022 (17-28/05), που φέτος γιορτάζει 75 χρόνια, εκτός του διαγωνιστικού κομματιού. 

H σύνοψη του Top Gun: Maverick:

Μετά από περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους κορυφαίους αεροπόρους του Πολεμικού Ναυτικού, ο Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) βρίσκεται εκεί που ανήκει, πιέζοντας τα όριά του ως θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγοντας την προαγωγή, κάτι που θα τον γείωνε. Όταν βρίσκει τον εαυτό του να εκπαιδεύει ένα απόσπασμα αποφοίτων Top Gun για μια εξειδικευμένη αποστολή που δεν έχει δει ποτέ κανένας ζωντανός πιλότος, ο Maverick συναντά τον υπολοχαγό Bradley Bradshaw (Miles Teller), με το διακριτικό κλήσης: «Rooster», που είναι ο γιος του αείμνηστου φίλου του Maverick, αξιωματικός αναχαίτισης ραντάρ, υπολοχαγός Nick Bradshaw, γνωστός και ως «Goose». Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον και τα φαντάσματα του παρελθόντος του, ο Maverick παρασύρεται σε μια αντιπαράθεση με τους δικούς του βαθύτερους φόβους, με αποκορύφωμα μια αποστολή που απαιτεί την απόλυτη θυσία από εκείνους που θα επιλεγούν να το πετάξουν.

Το Top Gun: Maverick θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Μαΐου του 2022.