Δείτε ξανά το trailer του Thor: Love and Thunder σε καθαρή 4K IMAX ανάλυση

Με μια πιο καθαρή ματιά στον Δία του Russell Crowe
26 Απριλίου 2022 16:05
Δείτε ξανά το trailer του Thor: Love and Thunder σε καθαρή 4K IMAX ανάλυση

Η Marvel Studios κυκλοφόρησε και μια επίσημη βερσιόν του teaser trailer του "Thor: Love and Thunder" σε 4K ΙΜΑΧ ανάλυση. 

Πρόκειται για το πρώτο trailer του Thor 4 σε σκηνοθεσία Taika Waititi που έσπασε τα ρεκόρ προβολών 24 ωρών, αποτελώντας πλέον το 4ο πιο επιτυχημένο teaser του MCU στην ιστορία. Εκτός από την καθαρότερη ανάλυση από το στάνταρ 1080p ανάλυσης βίντεο της Marvel Studios που μπορεί να "σπάει" σε σημεία λόγω της συμπίεσης του YouTube, θα δείτε και το μεγαλύτερο κάδρο που προσφέρει η IMAX έκδοση.

Δείτε το 4K IMAX trailer και τη σύγκριση με την απλή βερσιόν: 

Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε τα μυστικά του trailer του Thor: Love and Thunder

Η επίσημη σύνοψη του Thor: Love and Thunder έχει ως εξής: 

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. 

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen GillanDave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου 2022 στους κινηματογράφους.