Αποκαλύφθηκε ο επίσημος τίτλος του Spider-Man: Across The Spider-Verse Part 2

Θα την δούμε τον Μάρτιο του 2024!
26 Απριλίου 2022 11:02
Αποκαλύφθηκε ο επίσημος τίτλος του Spider-Man: Across The Spider-Verse Part 2

Τι κι αν ακόμα δεν είδαμε το Spider-Man: Across the Spider-Verse, η Sony Pictures δε σταματάει τις ανακοινώσεις σήμερα, αφού εκτός από το Venom 3, το sequel του Ghostbusters: Afterlife και το “El Muerto” αποκάλυψε τον τίτλο της 3ηςSpider-Verse” ταινίας.

Έτσι, έγινε γνωστό πως το Spider-Man: Across The Spider-Verse - Part 2, θα ονομάζεται πλέον Spider-Man: Beyond the Spider-Verse​​​​​​ και η αποκάλυψη αυτή έγινε μέσα από το ειδικό πάνελ της Sony στο CinemaCon 2022, όπου οι παραγωγοί Phil Lord και Chris Miller ανέβηκαν στη σκηνή για να επιβεβαιώσουν την ονομασία του φιλμ.

Οι πληροφορίες και για τις δύο επόμενες “Spider-Verse” ταινίες είναι ελάχιστες, αλλά ξέρουμε πως θα δούμε τον Miles Morales (Shameik Moore) να αφήνει τη διάστασή του για να δει τις διαφορετικές πραγματικότητες του Αραχνοσύμπαντος.

To Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι σε σκηνοθεσία των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, σε σενάριο των Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham.

Ο Miles Morales του Shameik Moore ξεκινά μια νέα περιπέτεια σε κάθε μήκος του Multiverse στο 'Across the Spider-Verse' μαζί με την Gwen Stacy/Spider-Woman της Hailee Steinfeld και μια νέα ομάδα Αραχνοατόμων, που θα αντιμετωπίσουν έναν πανίσχυρο εχθρό. Η νέα προσθήκη του cast είναι η Issa Rae στο ρόλο της Jessica Drew/ Spider-Woman, ενώ επιστρέφουν από την πρώτη ταινία οι Oscar Isaac ως Miguel O' Hara/Spider-Man 2099 και Jake Johnson ως Peter B. Parker/ Spider-Man.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Ιουνίου 2023, ενώ το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2024.