Fast X: O Vin Diesel κάνει tease για την "καλύτερη ταινία" του franchise (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανέβασε βίντεο ο "Dom" μαζί με τον σκηνοθέτη
23 Απριλίου 2022 09:47
Fast X: O Vin Diesel κάνει tease για την "καλύτερη ταινία" του franchise (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώτη εβδομάδα γυρισμάτων του Fast & Furious 10, που πρόσφατα μάθαμε ότι θα ονομάζεται επίσημα "Fast X", ξεκίνησε και ο Vin Diesel δεν έχει σταματήσει να ποστάρει για αυτό στα social media του. 

Από το πλατό του προτελευταίου φιλμ του Fast Saga ο Diesel ανέβασε ένα βίντεο με τον σκηνοθέτη των περισσότερων ταινιών του franchise, Justin Lin. Σε αυτό ακούγεται να λέει πως "είναι η αρχή ενός επικού τέλους" με τον Diesel να τον ρωτάει εάν "Αυτή είναι η καλύτερη ταινία όλων", όπου ο Lin του απαντά "Στην καρδιά μου είναι". 

Δείτε το βίντεο

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

 

Εκτός του Vin Diesel όλη η αγαπημένη "φαμίλια" θα συμμετέχει και έτσι θα δούμε τους: Letty (Michelle Rodriguez), Mia Toretto (Jordana Brewster), Tej (Chris "Ludacris" Bridges), Roman (Tyrese Gibson), Ramsey (Nathalie Emmanuel), και Han (Sung Kang), ενώ θα επιστρέψει η Charlize Theron ως "Cipher" αλλά και ο Michael Rooker στο ρόλο του Buddy από το F9. Οι νέες προσθήκες του πολυπληθούς cast είναι ο Jason Momoa (Aquaman, Dune) στο ρόλο του κακού της ταινίας, η Brie Larson (Captain Marvel) και η Daniela Melchior (The Suicide Squad). 

Το μεγάλο διμερές φινάλε των Fast & Furious θα δοθεί χωρίς τον άλλο τεράστιο σταρ, Dwayne "The Rock" Johnson, ο οποίος εξέφρασε επανειλημμένα πως δε θα συμμετάσχει, παρά τα δημόσια παρακάλια του Vin Diesel εξαιτίας της κόντρας που είχαν μεταξύ τους. 

To Fast X θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ το Fast & Furious 11 είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2024