Ο παλιός “Michael Myers” λέει πως δε φαντάζεστε τι θα γίνει στο φινάλε του “Halloween Ends”

Ο θρυλικός “The Shape” μιλάει για το φινάλε της νέας τριλογίας
22 Απριλίου 2022 17:48
Ο παλιός “Michael Myers” λέει πως δε φαντάζεστε τι θα γίνει στο φινάλε του “Halloween Ends”

Τα γυρίσματα του “Halloween Ends” ολοκληρώθηκαν πριν μερικούς μήνες και αυτή η ταινία θα ολοκληρώσει την τριλογία που έχει αναλάβει ο David Gordon Green. Μιας και θα είναι η τελευταία, λοιπόν, πρόκειται να δούμε την οριστική “μάχη” που θα δώσει η Jamie Lee Curtis ως Laurie Strode με τον Michael Myers, η οποία μάχη κρατάει εδώ και χρόνια.

Ο αρχικός ηθοποιός του "The Shape", Nick Castle, θα κάνει για άλλη μια φορά μια σύντομη εμφάνιση ως Michael στο Halloween Ends και μίλησε γι’ αυτό λέγοντας πως το τέλος ίσως και να μην το περιμένετε. Εκείνος, μέσα από το Steel City Con, έδωσε στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες όσον αφορά το “Ends” και συγκεκριμένα είπε:

Ο καλός μου φίλος James Jude Courtney (ο νέος Michael Myers της νέας τριλογίας) κάνει το 99% της δουλειάς στις τελευταίες ταινίες και νομίζω πως το κάνει υπέροχα. Μόλις είδα ότι τελείωσαν το πρώτο cut από το Halloween Ends, με τον David Gordon Green, φυσικά στο τιμόνι…

Ακούγεται ότι θα είναι πολύ καλό. Κάνω μια μικρή εμφάνιση στη νέα ταινία. Θα έχουμε το τέλος του Halloween του David Gordon Green. Νομίζω ότι μπορεί να δούμε περισσότερο “Halloween” στο μέλλον λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισε αυτή η τριλογία, αλλά ο Green θα έχει μια πολύ καλή ιστορία να πει. Ένα τέλος για όλους. Ένα τέλος που δε νομίζω ότι μπορείτε να μαντέψετε ποτέ όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο πρόκειται να εξελιχθεί.

Στην τελευταία ταινία του θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων και οι Kyle Richards, Andi Matichak, Nick Castle, James Jude Courtney και Nick Lawrence. Πληροφορίες για την πλοκή δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Το Halloween Ends αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Οκτωβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.