Johnny Depp: Ούτε με $300 εκατ. δε θα γυρνούσε στους Πειρατές της Καραϊβικής

Αποκαλυπτικές δηλώσεις από την δίκη του ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard
22 Απριλίου 2022 08:04
Johnny Depp: Ούτε με $300 εκατ. δε θα γυρνούσε στους Πειρατές της Καραϊβικής

Η δίκη για την συκοφαντική δυσφήμιση ύψους $50 εκατομμυρίων του Johnny Depp εναντίον της πρώην συζύγου του, Amber Heard συνεχίζεται και φέρνει στο φως αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τις ζωές τους αλλά και μερικές αλήθειες για την καριέρα του Depp. 

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης από την δικηγόρο της Heard, ο Τζόνι Ντεπ μίλησε για το πως δε θα επέστρεφε στο Pirates of the Caribbean 6 της Disney, πριν καν ακόμα το δημοσίευμα της Washington Post που ξεκίνησε να φέρνει την κατρακύλα στην καριέρα του. 

Ουσιαστικά ρωτήθηκε εάν η υπόθεση με την Heard του κόστισε τον μυθικό ρόλο του Jack Sparrow με τον ίδιο να αποκαλύπτει εν ολίγοις πως δε θα επέστρεφε στους Πειρατές της Καραϊβικής ακόμη κι αν του δίνανε $300 εκατομμύρια. Χαρακτηριστικά δήλωσε: 

Rottenborn: Το γεγονός είναι κ. Depp πως εάν η Disney ερχόταν σε εσάς με $300 εκατ., γενικά δεν υπάρχει τίποτα κάτι πάνω στη Γη που θα σας έκανε να γυρίσετε και να δουλέψετε με την Disney σε μια ταινία Πειρατές της Καραϊβικής σωστά; 

Depp: Αυτό αληθεύει κ. Rottenborn. 

Μετά από εκείνο το δημοσίευμα, o Depp έκανε λόγο πως η Disney έκοβε επαφές για πάν ενδεχόμενο και τόνισε πως παρά αυτή την εξέλιξη, ο χαρακτήρας του φιγουράρει ακόμη στα θεματικά πάρκα της Disney.

Το σίγουρο είναι πλέον -και με τη βούλα- πως ο Johnny Depp δεν πρόκειται να επιστρέψει με τίποτα σε κάποια επόμενη ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής.