Αποκαλύφθηκε η ονομασία και η ημερομηνία της ταινίας του “Dungeons & Dragons”

Έρχεται του χρόνου από την Paramount Pictures
21 Απριλίου 2022 21:58
Αποκαλύφθηκε η ονομασία και η ημερομηνία της ταινίας του “Dungeons & Dragons”

Η ταινία “Dungeons & Dragons” έχει πλέον επίσημη ονομασία, καθώς και ημερομηνία κυκλοφορίας! Ναι, η Paramount Pictures άνοιξε τα χαρτιά της όσον αφορά το επερχόμενο project και έτσι μάθαμε πως το φιλμ θα ονομάζεται Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε με ένα σύντομο teaser trailer, το οποίο όμως δεν αποκαλύπτει κανένα πλάνο από την ταινία, αλλά το επίσημο λογότυπο, ενώ στο τέλος βλέπουμε και την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Το παιχνίδι της Hasbro θα ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη, με ένα απίθανο cast που θα απαρτίζεται από τους Chris Pine (Star Trek, Hell or High Water), Michelle Rodriguez (Avatar, Fast and Furious), Rege-Jean Page (Bridgerton), Justice Smith (Pokemon: Detective Pikachu), Hugh Grant (About A Boy, Love Actually) και Sophia Lillis (It).

Παρόλο που δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για το project, ξέρουμε ότι ο Jonathan Goldstein μαζί με τον John Francis Daley θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας, που στο παρελθόν δούλεψαν στα σενάρια των "Horrible Bosses" και "Spider-Man: Homecoming". Επίσης, ο Jeremy Latcham θα βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με το στούντιο του eOne μαζί με τον Brian Goldner της Hasbro.

Το Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου 2023. Δείτε το πρώτο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.