Fast X: Αυτοί επιστρέφουν από την φαμίλια του Toretto στο Fast and Furious 10

Το πρώτο μέρος του επικού φινάλε του Fast Saga θα τους έχει -σχεδόν- όλους.
21 Απριλίου 2022 16:45
Fast X: Αυτοί επιστρέφουν από την φαμίλια του Toretto στο Fast and Furious 10

Δέστε τις ζώνες σας για το Fast and Furious 10, το οποίο πλέον θα πρέπει να συνηθίσουμε να λέμε "Fast X" μιας και χθες αποκαλύφθηκε επίσημα ο τίτλος του, παράλληλα με το ξεκίνημα των γυρισμάτων. 

Η Universal Pictures όμως τώρα επιβεβαίωσε τα γνωστά πρόσωπα των προηγούμενων ταινιών που θα επιστρέψουν. Η "φαμίλια" του Dominic Toretto λοιπόν, πλην του Vin Diesel θα συμμετέχει και έτσι θα δούμε τους: Letty (Michelle Rodriguez), Mia Toretto (Jordana Brewster), Tej (Chris "Ludacris" Bridges), Roman (Tyrese Gibson), Ramsey (Nathalie Emmanuel), και Han (Sung Kang).

Στην εκτός φαμίλιας επιστροφή, η "Cipher" της Charlize Theron θα εμφανιστεί και αυτή στην επερχόμενη ταινία, ενώ οι νέες προσθήκες του cast περιλαμβάνουν τον Jason Momoa (Aquaman) σε ρόλο κακού, καθώς και τις Brie Larson (Captain Marvel) και Daniela Melchior (The Suicide Squad). 

Το μεγάλο διμερές φινάλε των Fast & Furious θα δοθεί χωρίς τον άλλο τεράστιο σταρ, Dwayne "The Rock" Johnson, ο οποίος εξέφρασε επανειλημμένα πως δε θα συμμετάσχει, παρά τα δημόσια παρακάλια του Vin Diesel εξαιτίας της κόντρας που είχαν μεταξύ τους. 

To Fast X θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ το Fast & Furious 11 είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2024