Ο Josh Brolin πήγαινε τουαλέτα φορώντας το Infinity Gauntlet στα γυρίσματα των Avengers

Το φορούσε όπου κι αν πήγαινε
20 Απριλίου 2022 23:22
Ο Josh Brolin πήγαινε τουαλέτα φορώντας το Infinity Gauntlet στα γυρίσματα των Avengers

Μια απίθανη κωμική ιστορία αποκαλύφθηκε από τα παρασκήνια των τελευταίων δύο Avengers ταινιών από τον prop master της Marvel Studios, Russell Bobbitt, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την κατασκευή όλων των αντικειμένων των αγαπημένων σούπερ ηρώων και φυσικά του εμβληματικού Infinity Gauntlet που κράδαινε ο Thanos. 

Μιλώντας στο Phaze Zero podcast, ο Bobbitt αναφέρθηκε στις διαφορετικές βερσιόν του Infinity Gauntlet που κατασκεύασαν για τον John Brolin ανάλογα με την περίσταση.

Αρχικά μίλησε πως είχαν μια τεράστια life-sized ρέπλικά από χαλκό που ζύγιζε 16 κιλά και την οποία χρησιμοποιούσαν σχεδόν συνέχεια για κάθε σκηνή που γυρίζαν, ούτως ώστε να υπάρχει ως αναφορά για τα post-production εφέ. 

Όσο για τις υπόλοιπες σκηνές όπου ερμήνευε ο Brolin είχαν φτιάξει μια μινιατούρα του Infinity Gauntlet ούτως ώστε να μπορεί να τη φοράει πιο άνετα. Μόνο που ο "Thanos" αρέστηκε στο ρόλο του και τελικά το φορούσε σχεδόν όλη την ημέρα, όπως αποκαλύπτει ο prop master του MCU καθώς και όταν πήγαινε τουαλέτα: 

Πράγματι ούτως ώστε να μπορεί ο Brolin αλληλοεπιδρά φτιάξαμε μια μινιατούρα βερσιόν του Gauntlet για να φοράει όλη την ημέρα. Στην πραγματικότητα δεν το έβγαζε ποτέ. Από τη στιγμή που το φορούσε ακόμη και ενδιάμεσα από τις σκηνές, όταν πήγαινε στην τουαλέτα, όταν πήγαινε για φαγητό, όπου κι αν ήταν θα το κρατούσε. 

Βέβαια σε άλλες περιπτώσεις ηθοποιών που υποδύθηκαν σούπερ ήρωες όπως αυτή του Robert Pattinson στο The Batman, όπου έπρεπε να φοράει σχεδόν συνέχεια την στολή του, ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα